Hoe Een Gps-kaart In De Navigator Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gps-kaart In De Navigator Te Installeren
Hoe Een Gps-kaart In De Navigator Te Installeren

Video: Hoe Een Gps-kaart In De Navigator Te Installeren

Video: Hoe Een Gps-kaart In De Navigator Te Installeren
Video: How to Install a GPS Navigation Antenna (Car Stereo Accessory) | Car Audio 101 2024, Mei
Anonim

In de afgelopen jaren heeft technologie ons enkele van de meest geavanceerde en krachtige apparaten gebracht, die op veel manieren nuttig zijn. We hebben het natuurlijk over GPS-navigators. Ze kunnen worden aangepast voor gemakkelijk reizen en vele andere functies. U moet van tevoren weten hoe u kaarten op uw GPS-apparaat kunt installeren.

Hoe een gps-kaart in de navigator te installeren
Hoe een gps-kaart in de navigator te installeren

Noodzakelijk

  • - Navigator;
  • - computer;
  • - papieren kaart.

instructies:

Stap 1

Bedenk hoe u nieuwe kaarten gaat installeren. Ze kunnen worden gescand en gedownload als afbeeldingen, worden gedownload van internet of worden gekocht met een softwarepakket met vooraf geïnstalleerde kaarten. Schakel uw GPS-apparaat in en selecteer een van de beschikbare opties voor het toevoegen van nieuwe kaarten in het menu.

Stap 2

Koop een kaart van het specifieke gebied dat u nodig hebt op de website van de fabrikant van de navigator. Er zijn veel verschillende versies van kaarten voor Europese en andere landen. Sommige zijn al bij het apparaat inbegrepen, maar sommige moeten apart worden aangeschaft. Kaarten van specifieke locaties kunnen meestal snel worden doorzocht met behulp van trefwoorden.

Stap 3

Sluit de GPS-navigator aan op uw computer met behulp van de meegeleverde kabel. Het apparaat scant uw harde schijf op nieuwe kaarten en begint ze automatisch te downloaden.

Stap 4

Scan uw papieren GPS-kaart thuis als u geen elektronische versie kunt vinden. Selecteer het gewenste gebied en plaats het op de scanner. Plaats de kaart zo dat deze naar het noorden is gericht.

Stap 5

Sla de resulterende afbeelding op als een bitmapbestand. De meeste GPS-apparaten begrijpen het JPEG-formaat.

Stap 6

Bepaal belangrijke punten op het terrein op een papieren kaart, ontdek hun lengte- en breedtegraad. Voer de ontvangen gegevens in de vorm van een lijst in een tekstbestand in dat op uw computer is gemaakt en sla het op met de extensie "HTM".

Stap 7

Maak een nieuwe map op uw GPS-apparaat. Laad het gemaakte rasterkaartbestand en een tekstbestand met coördinaten erin vanaf uw computer. Om een gedownloade kaart te bekijken, selecteert u deze in het daarvoor bestemde menu. Zorg ervoor dat het apparaat de opgegeven coördinaten leest en dat de afbeelding duidelijk en levendig wordt weergegeven. U hebt de kaart dus programmatisch op uw navigator geïnstalleerd.

Aanbevolen: