Een Kaart Op De Navigator Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Kaart Op De Navigator Plaatsen
Een Kaart Op De Navigator Plaatsen

Video: Een Kaart Op De Navigator Plaatsen

Video: Een Kaart Op De Navigator Plaatsen
Video: Обновление автомобильного навигатора TomTom Go 51 2024, Mei
Anonim

Moderne innovaties op het gebied van wetenschap en technologie vergemakkelijken het leven van een persoon in de eenentwintigste eeuw enorm, en dit is een feit. Maar het is verre van eenvoudig om alle nieuwe producten die zo snel worden gepubliceerd te begrijpen. Een van de meest populaire moderne innovaties, die al in ons dagelijks leven is geïntegreerd, is de navigator. Om dit apparaat effectiever te gebruiken, moet u de database met kaarten regelmatig bijwerken. Maar hoe dat te doen?

Een kaart op de navigator plaatsen
Een kaart op de navigator plaatsen

instructies:

Stap 1

Koop een schijf met een set kaarten die je nodig hebt bij de fabrikant van je navigator. Dit is de eenvoudigste en meest "eerlijke" manier. Met hem zullen er zo min mogelijk problemen en problemen zijn. Installeer gewoon de schijf die u hebt gekocht op uw computer en breng de verkregen gegevens over naar uw navigator of naar de geheugenkaart, afhankelijk van uw model.

Stap 2

Bestel navigatiekaarten rechtstreeks vanuit huis vanaf de officiële website van uw apparaat. Deze dienst wordt ook betaald (ongeveer hetzelfde als op een cd, exclusief de kosten van een blanco), maar het is ook betrouwbaar en je krijgt ongetwijfeld een werkende volwaardige en nieuwste set kaarten.

Stap 3

Download de bestanden die u nodig hebt van internet. Deze methode belooft u niet de bruikbaarheid van de kaarten, evenals veel servicecentra, als de navigator kapot gaat en kaarten zonder licentie erop detecteert, kunnen ze weigeren u te repareren. Als u echter nog steeds de instellingen controleert, is de kans groot dat u geen problemen ondervindt. Het ergste dat kan gebeuren is dat de kaarten niet werken. Probeer in dit geval opnieuw te zoeken.

Stap 4

Onthoud dat welke methode u ook kiest om kaarten te "verkrijgen", de installatie zelf wordt gereduceerd tot het kopiëren van de bestanden naar de navigator. Als uw navigatiesysteem niet automatisch nieuwe kaarten weergeeft, moet u deze hoogstwaarschijnlijk zelf zoeken via het menu in de navigator zelf. Stel gewoon de route in waarlangs de navigator moet zoeken naar de bestanden die u nodig heeft, hij doet de rest voor u.

Aanbevolen: