Hoe U Uw Speler Kunt Laten Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Speler Kunt Laten Repareren
Hoe U Uw Speler Kunt Laten Repareren

Video: Hoe U Uw Speler Kunt Laten Repareren

Video: Hoe U Uw Speler Kunt Laten Repareren
Video: #7 Hoe een Radio repareren 2024, Mei
Anonim

Draagbare mp3-spelers, evenals andere geavanceerde apparatuur, hebben een garantieperiode. Als tijdens deze periode storingen in het gebruik worden geconstateerd, hebt u het recht om van de verkoper of fabrikant te eisen dat het apparaat wordt vervangen, geld teruggegeven of gerepareerd.

Hoe u uw speler kunt laten repareren
Hoe u uw speler kunt laten repareren

Het is nodig

documenten die de aankoop van het apparaat bevestigen

instructies:

Stap 1

Als een draagbare speler kapot gaat, wat nog steeds onder de garantie valt, controleer dan of de storing niet is veroorzaakt door uw ongepaste behandeling. De aanwezigheid van externe defecten kan er ook op wijzen dat de speler is blootgesteld aan externe mechanische belasting, die ook schade kan veroorzaken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat als het apparaat uiterlijke tekenen heeft dat de behuizing van de speler door u is geopend voor het einde van de garantieperiode, de verkoper of fabrikant het recht heeft om u te weigeren garantiereparaties uit te voeren.

Stap 3

Lees de gebruikershandleiding aandachtig door om erachter te komen onder welke omstandigheden u voor reparaties contact kunt opnemen met uw dealer of dealer. Als uw hoesje in de vermelde gevallen past, vindt u de complete set van dit apparaat die u heeft. Zorg ervoor dat u de verkoper documenten bezorgt die bevestigen dat u uw draagbare apparaat bij hem hebt gekocht (kassabon, aankoopbon). Als je er een kwijtraakt, kun je ook een aanvraag indienen voor omruiling, terugbetaling of reparatie.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om vóór reparaties vooraf een onderzoek uit te voeren om de exacte oorzaken van de storing vast te stellen. U kunt het zelf doen en de verkoper verder voorzien van documenten om ervoor te betalen, maar alleen als uw fout niet is vastgesteld bij het uitvallen van de speler.

Stap 5

Als uw speler geen garantie meer heeft, neem dan contact op met een speciaal reparatieservicecentrum voor draagbare spelers. Houd er rekening mee dat u de verkoper ook kunt vragen om ze tegen betaling te laten repareren via hun reparatieservice. Dit is niet in alle gevallen mogelijk.

Stap 6

Als u zelf reparaties wilt uitvoeren, lees dan de algemene informatie over het repareren van de speler van uw model op internet op thematische sites en forums, lees over de functies van het apparaat, zorg ervoor dat u over de nodige vaardigheden beschikt om problemen op te lossen. Houd er rekening mee dat de storing meestal wordt verholpen door de software te vervangen of de instellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Aanbevolen: