Hoe Pieptonen Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Pieptonen Terug Te Sturen
Hoe Pieptonen Terug Te Sturen

Video: Hoe Pieptonen Terug Te Sturen

Video: Hoe Pieptonen Terug Te Sturen
Video: Wat is die piep in mijn oren? 2024, April
Anonim

De service van het vervangen van piepjes door een melodie die wordt aangeboden door mobiele operators wordt betaald. Soms wordt het aan abonnees opgelegd: ze maken verbinding zonder te vragen en sturen een bericht dat het alleen de eerste twee weken gratis is. Als zo'n bericht niet wordt opgemerkt, wordt er om een "onbegrijpelijke" reden geld van de rekening afgeschreven.

Hoe pieptonen terug te sturen
Hoe pieptonen terug te sturen

instructies:

Stap 1

Verwacht geen geld terug dat al van uw rekening is afgeschreven. Ze kunnen niet worden geretourneerd. Zorg ervoor dat hun verdere afschrijving wordt gestopt - op deze manier bespaart u veel meer.

Stap 2

Nadat u zeker weet dat u zich in uw thuisnetwerk bevindt (anders wordt het gesprek betaald), belt u de ondersteuningsdienst van de mobiele operator: MTS - 0890, Beeline - 0611, Megafon - 0500. Volg de aanwijzingen van de autoinformer en schakel de verbindingsmodus met een adviseur. Informeer zo nodig op wie de simkaart is geregistreerd. Ontdek precies welke betaalde diensten aan uw nummer zijn gekoppeld. Als er een service is om pieptonen te vervangen door een melodie (deze kan verschillende namen hebben, bijvoorbeeld GOOD'OK, "Hallo"), vraag dan hoe u deze kunt uitschakelen.

Stap 3

Als reactie zal de consultant u een servicenummer of USSD-commando dicteren. Hij kan u deze informatie ook toesturen in de vorm van een sms-bericht. Typ in het eerste geval een opdracht (naast cijfers kunnen deze ook sterretjes en hekjes bevatten - deze staan op het toetsenbord) en druk op de belknop. Binnenkort verschijnt er een pop-upbericht op het scherm waarin staat dat het verzoek is geaccepteerd. In het tweede geval belt u het nummer en wacht u op het spraakbericht "Uw aanvraag is geaccepteerd, bedankt voor de oproep" of iets dergelijks. Daarna wordt de verbinding automatisch verbroken.

Stap 4

Maar de beëindiging van de opname van fondsen zal niet onmiddellijk gebeuren. Binnen 24 uur ontvangt uw telefoon een regulier sms-bericht, waarvan de tekst zal zeggen dat de service om pieptonen te vervangen door een melodie niet langer beschikbaar is. Pas vanaf dit moment kunt u rustig zijn over de status van uw simkaartaccount.

Stap 5

Vaak wordt deze dienst niet door de exploitant zelf geleverd, maar door een externe contentprovider. Om toegang te krijgen tot de spraakaankondiging van deze provider, moet u in de meeste gevallen 0770 bellen. Door dit nummer te kiezen en de gesproken aanwijzingen te volgen, schakelt u de service uit. Wacht daarna op het bericht over de ontkoppeling, zoals hierboven aangegeven.

Aanbevolen: