Hoe Zorg Je Voor Je Monitor?

Hoe Zorg Je Voor Je Monitor?
Hoe Zorg Je Voor Je Monitor?

Video: Hoe Zorg Je Voor Je Monitor?

Video: Hoe Zorg Je Voor Je Monitor?
Video: How To Clean Your PC Computer Monitor Safely 2024, Mei
Anonim

Om op een computer te kunnen werken, heb je een monitor nodig, omdat je alleen met behulp hiervan gedetailleerde informatie over werk, resultaten en mislukkingen kunt zien. Het is dus essentieel om voor uw monitor te zorgen en ervoor te zorgen.

Hoe zorg je voor je monitor?
Hoe zorg je voor je monitor?

Allereerst zijn dit speciale servetten voor technologie. Ze kunnen droog zijn of met een speciaal vulmiddel. Er zijn ook speciale spuitbussen of gels.

Voor het onderhoud van uw monitor kunt u het beste droge, pluisvrije doekjes gebruiken, omdat deze niet pluizen. Ze moeten worden gebruikt in combinatie met LCD-gel. Opvuldoekjes verschillen van droge doekjes doordat ze al geïmpregneerd zijn met een speciale oplossing voor de verzorging van monitoren. Ze zijn ook antistatisch. Het belangrijkste hier is om ervoor te zorgen dat er geen alcohol in deze of gene oplossing zit.

Als u een budgetoptie nodig heeft om voor uw monitor te zorgen, kunt u de beschikbare hulpmiddelen gebruiken: vodden en zeepoplossingen. Maar eerst moet u de monitor afvegen met een vochtige doek en vervolgens drogen. Het is beter om strepen op de monitor direct te verwijderen.

U hoeft de monitor niet schoon te maken met gewone schoonmaakmiddelen zoals aceton of alcohol, omdat veel monitoren worden beschermd door een speciale antireflectiecoating, die extreem onstabiel is voor agressieve stoffen en oplosmiddelen. Als er alcohol in contact komt met de monitor, zal het scherm barsten.

U moet uw monitor minstens twee keer per maand wassen en stofvrij maken. Maar naast deze procedures moet u hem ook dagelijks verzorgen om uzelf te waarschuwen voor mogelijke problemen.

De monitor moet op een koele plaats staan, niet in direct zonlicht. Het is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat noch dieren noch kleine kinderen het benaderen. De ventilatiesleuven die de monitor tegen overbelasting beschermen, moeten volledig open staan.

Aanbevolen: