Zelf Xbox 360 Flashen

Inhoudsopgave:

Zelf Xbox 360 Flashen
Zelf Xbox 360 Flashen

Video: Zelf Xbox 360 Flashen

Video: Zelf Xbox 360 Flashen
Video: Взлом xbox 360: Прошивка и чиповка своими руками (freeboot) 2024, Mei
Anonim

Xbox 360 is de tweede gameconsole van Microsoft. Een van de nadelen is dat het apparaat geen "linker" schijven leest. In dit opzicht hebben velen de wens om de Xbox 360 te reflashen om de mogelijkheden van de console uit te breiden. Voordat je met dit proces begint, moet je onthouden dat je bij de minste fout de zaak kunt verpesten, de garantie kunt verliezen of van Live verbannen kunt worden.

Zelf xbox 360 flashen
Zelf xbox 360 flashen

instructies:

Stap 1

Open de behuizing van de gameconsole van de Xbox 360. Om dit te doen, maakt u voorzichtig de vergrendelingen op het zijpaneel los en schuift u het open. Verwijder de rubberen voetjes van het apparaat. Gebruik een lange en dunne schroevendraaier om de twee vergrendelingen aan de zijkanten van de Xbox 360-cover te openen.

Stap 2

Maak de resterende vergrendelingen netjes los en til het plastic deksel op. Verwijder het garantiehologram. Je hebt het niet langer nodig, omdat het knipperen zelf je dit voorrecht zal ontnemen. Trek de vier bevestigingen los en open het opzetstuk. Verwijder de dummy-knop om het dvd-station te openen. Draai de schroeven van de behuizing los en verwijder de rand van het dvd-station.

Stap 3

Bereid een opstartbare diskette voor. Om dit te doen, moet u het in het diskettestation plaatsen. Ga daarna naar "Mijn Computer", klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de diskette en druk op de knop "Formatteren". Er verschijnt een dialoogvenster waarin u een vinkje moet plaatsen naast het opschrift "Maak een opstartbare MS-DOS-schijf" en klik vervolgens op de knop "Start".

Stap 4

Download het programma DosFlash 16 van internet, dat nodig is voor de firmware. Kopieer de bestanden van haar map naar een diskette. Als uw pc niet is uitgerust met een diskettestation, kunt u op een vergelijkbare manier een opstartbare USB-flashdrive maken.

Stap 5

Zet uw computer uit. Demonteer de behuizing om toegang te krijgen tot het moederbord en SATA-kabels. Koppel alle SATA-apparaten los van het moederbord en sluit vervolgens de Xbox 360 erop aan met behulp van de SATA-connector op de schijf. Houd er rekening mee dat een potentiaalverschil kan leiden tot uitval van een van de apparaten, daarom is het noodzakelijk om de bijlage zo ver mogelijk te installeren of een gemeenschappelijke aardingsbus te organiseren.

Stap 6

Start uw computer en voer BIOS in. Stel in de instellingen in om op te starten vanaf een opstartbare diskette of flashstation. Sla de wijzigingen op en sluit het BIOS af. Nadat Dos is geladen en de opdrachtregel verschijnt, moet u de Xbox 360 inschakelen. Typ dosflash16 in de opdrachtregel, druk op Enter en voer het nummer "0" of "1" in.

Stap 7

Daarna worden cijfers en letters op het scherm weergegeven, zet de settopbox 5 seconden uit. Er verschijnt een verzoek waarin u het commando "Lezen" moet selecteren, waarvoor u op de toets R drukt. Bevestig uw keuze en voer een naam in voor de opgeslagen firmware. Zet uw computer en settopbox uit.

Stap 8

Sluit alle SATA-apparaten opnieuw aan en start de computer op, waarbij u ervoor zorgt dat u de BIOS-instellingen opnieuw instelt. Plaats een opstartbare diskette of USB-flashstation. Pak het archief uit met de firmware en selecteer de map met het nummer "12", wat de toekomstige snelheid van de schijf betekent.

Stap 9

Kopieer de gemaakte firmware naar deze map, voer vervolgens het Make iXtreme firmware.bat-bestand uit en druk op een willekeurige toets. Er verschijnt een nieuwe firmware voor je Xbox 360 met de naam ix14.bin. Om het te installeren, moet u de stappen van de vorige twee punten herhalen, alleen tijdens het verzoek, selecteert u niet de opdracht "Lezen", maar "Schrijven". Als gevolg hiervan ontvangt u een geflitst voorvoegsel.

Aanbevolen: