Wat Te Spelen Op Xbox 360

Inhoudsopgave:

Wat Te Spelen Op Xbox 360
Wat Te Spelen Op Xbox 360

Video: Wat Te Spelen Op Xbox 360

Video: Wat Te Spelen Op Xbox 360
Video: A Beginners Guide to the Xbox 360 2024, Mei
Anonim

Xbox 360 is de gameconsole van Microsoft die op 12 mei 2005 officieel werd aangekondigd op MTV. Het heeft een aantal functies waarmee u via internet kunt spelen en een verscheidenheid aan inhoud kunt downloaden. Er worden exclusieve games ontwikkeld en uitgebracht voor de Xbox.

Dark Souls II is een van de beste games die beschikbaar zijn op de Xbox 360
Dark Souls II is een van de beste games die beschikbaar zijn op de Xbox 360

Donkere zielen ii

De game kwam in maart 2014 beschikbaar op de Xbox 360. Dark Souls II is een actie/RPG-game met een open wereld. Ze is het vervolg op Dark Souls.

Volgens de plot heeft de game een niet nader genoemde protagonist, aan wie een vloek wordt opgelegd, waardoor hij in ondoden verandert. Hij bezoekt het Dranglik-koninkrijk in de hoop ervan te worden genezen. Maar om de betovering te verwijderen, moet hij bezit nemen van een aantal "grote zielen" die behoren tot de Dranglik-demonen.

Net als zijn voorgangers is Dark Souls II erg moeilijk te voltooien. Om verder te komen in het verhaal, zal de speler herhaaldelijk moeten falen in de strijd met tegenstanders.

Het spel is deels gerelateerd aan multiplayer, omdat het een PvP-component heeft - de speler kan andere spelers oproepen om zijn bondgenoten te zijn. Een botsing met vijandige gebruikers is echter ook mogelijk.

De game werd niet alleen gepresenteerd voor de Xbox 360, maar ook voor de PlayStation 3 en Microsoft Windows. De besturing kan worden uitgevoerd met een gamepad of toetsenbord en muis.

Diablo iii

Diablo III is ook een Action/RPG-game met hack-and-slash- en kerkercrawl-elementen. Er zijn zowel singleplayer- als multiplayer-spelmodi beschikbaar.

Deze game is het derde deel in de Diablo-serie. Het werd medio 2012 beschikbaar voor Microsoft Windows en Mac OS X en werd in september 2013 op de Xbox 360 uitgebracht.

Het derde deel speelt zich af in de fantasiewereld van Sanctuary en ontwikkelt zich rond de strijd tussen het leger van de hemel en het leger van de onderwereld. Spelerspersonages behoren niet tot een van de facties, maar worden aangetrokken door de krachten van de hemel.

Het personage wordt bestuurd door het toetsenbord, de muis en de gamepad.

Wereld van tanks

De game die voorheen alleen voor Microsoft Windows bestond, werd op 12 februari 2014 uitgebracht voor de Xbox 360.

World of Tanks is een massaal online actiespel voor meerdere spelers over gepantserde voertuigen uit het midden van de 20e eeuw.

Er zit geen specifiek plot in het spel. Onmiddellijk na registratie ontvangt elke speler een tier 1-tank met een basisconfiguratie. Naarmate het spel vordert, verkent hij geleidelijk nieuwe oorlogsmachines van hogere niveaus. De volledige uitrustingsvloot wordt vertegenwoordigd door honderden modellen tanks uit de VS, Duitsland, Groot-Brittannië en de USSR. Er zijn vijf voertuigklassen beschikbaar in World of Tanks.

Je kunt in drie modi spelen: "Standard battle", "Encounter battle" en "Assault". Het wordt bestuurd door een Xbox 360-gamecontroller.

Aanbevolen: