Uw Xbox 360 Elite Verbinden Met Internet

Inhoudsopgave:

Uw Xbox 360 Elite Verbinden Met Internet
Uw Xbox 360 Elite Verbinden Met Internet

Video: Uw Xbox 360 Elite Verbinden Met Internet

Video: Uw Xbox 360 Elite Verbinden Met Internet
Video: Как исправить ошибку теста на консоли Xbox 360. 2024, Mei
Anonim

Een van de kenmerken van de Xbox 360 Elite is een internetverbinding. Hierdoor wordt online spelen met rivalen beschikbaar. Gebruik een van de verschillende methoden om uw console met internet te verbinden.

Uw Xbox 360 Elite verbinden met internet
Uw Xbox 360 Elite verbinden met internet

instructies:

Stap 1

De eerste optie is om de gameconsole rechtstreeks op een internetkabel aan te sluiten. De Xbox 360 heeft een geïntegreerde netwerkkaart en een set stuurprogramma's die nodig zijn om te werken. Trek de kabel uit die is aangesloten op de netwerkkaart van de computer en steek deze in de overeenkomstige connector op de gameconsole. Volg daarna deze stappen in Xbox 360: Mijn Xbox -> Systeeminstellingen -> Netwerkinstellingen -> Xbox Live-verbinding testen. Als er geen internetverbinding is, controleer dan uw netwerkinstellingen. Selecteer hiervoor "Mijn Xbox" -> "Systeeminstellingen" -> "Netwerkinstellingen" -> "Instellingen wijzigen". Deze verbindingsmethode heeft echter een nadeel: het ontbreken van toegang tot internet op een pc.

Stap 2

De tweede optie is om de console via een computer aan te sluiten. In dit geval is het werken met internet beschikbaar voor elk van de apparaten. Installeer de tweede netwerkkaart in de computersysteemeenheid. Sluit je Xbox 360 Elite hierop aan met de meegeleverde kabel.

Stap 3

Selecteer vervolgens op uw computer "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Netwerkverbindingen". In het venster dat verschijnt, worden twee verbindingen weergegeven: de eerste is een computer met internet, de tweede is een computer met een gameconsole. Open de eigenschappen van de tweede verbinding en specificeer in de sectie TCP / IP het IP-adres 192.168.0.1, het subnetmasker 255.255.255.0. Sla uw wijzigingen op. Ga op Xbox 360 Elite naar Mijn Xbox -> Systeeminstellingen -> Netwerkinstellingen -> Instellingen wijzigen en stel dezelfde waarden in.

Stap 4

De derde optie is om de Xbox 360 Elite-gameconsole aan te sluiten via een router. Sluit hiervoor het ene uiteinde van de netwerkkabel aan op de settopbox en steek het andere uiteinde in de overeenkomstige connector van de router. Als je een wifi-router gebruikt, sluit je de meegeleverde draadloze module aan op je Xbox 360 Elite. Zet hem aan en wacht tot de verbinding automatisch tot stand is gebracht. Als je het handmatig moet configureren, ga je naar Mijn Xbox -> Systeeminstellingen -> Netwerkinstellingen -> Instellingen wijzigen.

Aanbevolen: