Hoe De Xbox 360-joystick Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Xbox 360-joystick Te Demonteren?
Hoe De Xbox 360-joystick Te Demonteren?

Video: Hoe De Xbox 360-joystick Te Demonteren?

Video: Hoe De Xbox 360-joystick Te Demonteren?
Video: How To Disassemble an Xbox 360 Controller - By MyCustomXbox 2024, Mei
Anonim

Xbox 360 is een van de meest populaire consoles van de laatste tijd. Hij is uitgerust met een bedrade of draadloze controller, die door zijn sneeuwwitte coating zeer snel vuil wordt. Het apparaat trekt letterlijk stof aan, wat de prestaties beïnvloedt. Daarom is het noodzakelijk om het regelmatig schoon te maken, zodat de gamepad zo lang mogelijk meegaat.

Hoe de xbox 360-joystick te demonteren?
Hoe de xbox 360-joystick te demonteren?

Noodzakelijk

een dunne kruiskopschroevendraaier of sleufschroevendraaier

instructies:

Stap 1

Verwijder de batterij. Schroef de achterkant van de joystick los met een kleine kruiskopschroevendraaier. Je moet de 6 schroeven losdraaien die op het paneel zelf zitten, en één schroef die onder de sticker achter het batterijvak zit. Plaats de schroeven zo dat u ze niet kwijtraakt.

Stap 2

Verwijder voorzichtig beide joystickafdekkingen en verwijder de microschakeling. Verwijder het bovenpaneel (waaronder de triggers zitten) en het onderste grijze kunststof gedeelte. Verwijder de elastische banden van de knopen nog niet.

Stap 3

Schroef het controllerkruis los, dat met 2 schroeven is vastgeschroefd en met vergrendelingen is vastgezet. Draai eerst de schroeven los en probeer dan pas met dezelfde schroevendraaier de metalen vergrendelingen los te maken. Dan kun je het kruis naar buiten duwen.

Stap 4

Verwijder de elastiekjes van de joystickknoppen. Om de zijtrekker te verwijderen, laat u het plastic deel los dat in de overeenkomstige gleuf in het knopmechanisme is gestoken. Buig vervolgens de twee zijvergrendelingen, kantel de trekker en verwijder deze, en verwijder vervolgens de veren zelf.

Stap 5

De joystick is gedemonteerd. Reinig alle onderdelen ervan, vervang de benodigde onderdelen. Monteer de controller in omgekeerde volgorde.

Aanbevolen: