Waarom De MTS-modem Niet Werkt

Waarom De MTS-modem Niet Werkt
Waarom De MTS-modem Niet Werkt

Video: Waarom De MTS-modem Niet Werkt

Video: Waarom De MTS-modem Niet Werkt
Video: Что делать если не работает или глючит USB МТС модем 2024, April
Anonim

MTS mobiele modems zijn ontworpen om toegang te krijgen tot internet vanaf een laptop of pc met een USB-poort. Dit type communicatie is heel handig, omdat het overal kan worden gebruikt waar een operatorsignaal is.

Waarom de MTS-modem niet werkt
Waarom de MTS-modem niet werkt

Om erachter te komen waarom de modem niet meer werkt, controleert u eerst het saldo op de simkaart. Bij het gebruik van sommige tarieven kunnen zelfs kleine bedragen op de rekening als onvoldoende worden beschouwd om een internetverbinding tot stand te brengen. Kijk op de officiële website van de exploitant voor informatie over de vereisten voor balansen. Lees alle clausules van de voorwaarden aandachtig, want er kunnen verborgen beperkingen zijn.

Controleer de functionaliteit van uw modem op een andere computer. Als de modem op een andere computer werkt, moet het probleem worden gezocht in de software van uw computer. Als de modem daar ook niet werkt, is de kans groot dat deze defect is. Lees over de belangrijkste problemen die kunnen optreden bij het werken met een modem. In de regel wordt dit alles beschreven in de speciale instructies die bij de modem zijn geïnstalleerd.

Controleer of de modem wordt gedetecteerd door het MTS-programma en het besturingssysteem. Start hiervoor het programma MTS Connect en wacht tot het de aanwezigheid van een aangesloten modem detecteert. Tegelijkertijd kunt u "Apparaatbeheer" starten en controleren of de modem in de lijst met geïnstalleerde apparatuur staat.

Installeer de nieuwste stuurprogramma's voor uw modem. Zoals de praktijk laat zien, zijn ze te vinden op de officiële website van het MTS-bedrijf of via zoekmachines. Controleer de instellingen van uw antivirusprogramma of een programma met Firewall-functionaliteit. Als er geen antivirusprogramma is, installeer het dan en voer een volledige scan van uw computer uit.

Als de systeembestanden ernstig beschadigd zijn, moet u het systeem opnieuw installeren. Soms is het gemakkelijker om deze procedure uit te voeren dan om de fijne kneepjes van de conflicterende programma's te begrijpen. Zorg er bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem voor dat u belangrijke gegevens naar een ander opslagmedium overbrengt.

Aanbevolen: