Hoe Kom Je Erachter Waarom De IPhone Niet Werkt

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waarom De IPhone Niet Werkt
Hoe Kom Je Erachter Waarom De IPhone Niet Werkt

Video: Hoe Kom Je Erachter Waarom De IPhone Niet Werkt

Video: Hoe Kom Je Erachter Waarom De IPhone Niet Werkt
Video: HOW TO FIX Find My iPhone NOT WORKING! (Not Showing iPhone, iPad)! 2024, April
Anonim

De iPhone is een populaire telefoon, een echt multimediacentrum. Helaas weigert het soms om verschillende redenen in te schakelen. In sommige gevallen kan het probleem zelf worden opgelost, in andere gevallen moet u contact opnemen met het servicecentrum.

Hoe kom je erachter waarom de iPhone niet werkt
Hoe kom je erachter waarom de iPhone niet werkt

Batterij defect

De meest voorkomende oorzaak van het niet werken van de iPhone is een batterijstoring, die plotseling extreem snel kan leeglopen. Dit komt door een storing van de lithium-ionbatterij zelf of een storing van de vermogensregelaar. De batterij kan bovendien weigeren op te laden en energie te besparen wanneer hij probeert op te laden via een "links" niet-origineel of gewoon een defect apparaat.

U kunt zelf de batterijwerking controleren door een hoogwaardige oplader op de iPhone aan te sluiten, aangezien externe opladers vaak een slecht vermogen leveren door slecht contact. Als de iPhone begon op te laden en "tot leven kwam", koop dan gewoon de originele oplader, dit voorkomt onnodige zorgen in de toekomst. Als er toch niets gebeurt, kan de batterij zelf of de vermogensregelaar beschadigd raken. Controllers gaan vaak kapot wanneer het apparaat wordt aangesloten op autoladers.

In dit geval moet u contact opnemen met het servicecentrum. Aangezien u het apparaat moet demonteren om deze onderdelen te vervangen, is het beter om dit niet thuis te doen en de procedure aan specialisten toe te vertrouwen. Ze controleren de energieretentietijd met behulp van een speciaal apparaat, waarna ze het benodigde onderdeel vervangen - een batterij of een batterij, de telefoon in elkaar zetten en teruggeven aan de eigenaar. Deze procedure kost niet veel tijd.

Gebroken moederbord

Soms gaat de iPhone niet aan vanwege schade aan het moederbord, de werking van het hele apparaat als geheel hangt ervan af. Het moederbord bevat de processor, RAM, opslag en connectoren. Het is nogal moeilijk om zonder diagnose te bepalen welk onderdeel van dit apparaat defect is. Meestal is de afbraak ervan het resultaat van complexe complexe processen. De reden voor het falen van iPhone-moederborden is vaak mechanische schade of het binnendringen van water in de telefoon. Symptomen dat het moederbord niet goed werkt, zijn onder meer veelvuldig opnieuw opstarten, geluidsproblemen of gewoon weigeren van de telefoon om in te schakelen.

Helaas levert Apple geen iPhone-componenten aan de aftermarket. Daarom kan het moederbord alleen worden vervangen bij servicecentra. Deze procedure vindt meestal plaats in aanwezigheid van de cliënt. De specialist vervangt het originele bord en controleert de functionaliteit van de telefoon.

Aanbevolen: