Hoe Het IPhone-nummer Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het IPhone-nummer Te Identificeren
Hoe Het IPhone-nummer Te Identificeren

Video: Hoe Het IPhone-nummer Te Identificeren

Video: Hoe Het IPhone-nummer Te Identificeren
Video: How to Find Your Phone Number iPhone 11 2024, Mei
Anonim

Voor alle mobiele telefoons gelden momenteel bepaalde productieregels: elke telefoon krijgt een specifieke code. Aanvankelijk was er één code - de mobile equipment identifier (IMEI), nu zijn de ICCID-code en de MEID-code aan deze code toegevoegd.

Hoe het iPhone-nummer te identificeren?
Hoe het iPhone-nummer te identificeren?

Het is nodig

iPhone-smartphone

instructies:

Stap 1

De apparaat-ID kan worden verkregen van de iPhone zelf. Als u naar het gedeelte Instellingen in het telefoonmenu gaat, kunt u de codes van het mobiele apparaat vinden door het gedeelte "Algemeen" en vervolgens het item "Over het apparaat" te selecteren. In het geopende venster ziet u het telefoonmodel, het serienummer, het draadloze toegangspunt, IMEI- en ICCID-codes.

Stap 2

Als u om wat voor reden dan ook dit venster niet kunt openen of toegang tot deze informatie kunt krijgen, kunt u de codes vinden met behulp van de interne apparaten van het telefoontoestel. Zo zijn het serienummer en de IMEI-code in de simkaartlade gestempeld. Ook staat deze informatie op de achterkant van het toestel (op het metalen gedeelte).

Stap 3

Ook kunnen deze codes worden gevonden met behulp van een computer als het niet mogelijk is om deze handeling met standaard verificatiemiddelen uit te voeren. Om de codes voor uw apparaat te vinden, hebt u de iTunes-applicatie nodig. Nadat u het programma heeft gestart, selecteert u uw iPhone-apparaat.

Stap 4

Selecteer in het geopende venster het tabblad "Bladeren". Op dit tabblad ziet u het serienummer van de iPhone en het telefoonnummer. Wanneer u op het opschrift "Telefoonnummer" klikt, verschijnen IMEI- en MEID-codes op het scherm. Als u op de IMEI-inscriptie klikt, verschijnt het ICCID-codenummer in dit venster.

Stap 5

Opgemerkt moet worden dat niet alle mobiele operators het opslaan van een abonneenummer rechtstreeks op een simkaart ondersteunen. In dit geval kunnen de hierboven beschreven methoden u helpen.

Stap 6

Om het serienummer naar het klembord te kopiëren, klikt u in het bovenste menu op "Bewerken" en selecteert u "Kopiëren". Het telefoonnummer is nu beschikbaar voor invoeging in de hoofdtekst van het bericht of in de code van de html-pagina. Ook kan dit nummer worden opgeslagen in het adresboek van je smartphone zodat je altijd de mogelijkheid hebt om je telefoonnummers te delen.

Aanbevolen: