Een Rainbow TV-ontvanger Instellen

Inhoudsopgave:

Een Rainbow TV-ontvanger Instellen
Een Rainbow TV-ontvanger Instellen

Video: Een Rainbow TV-ontvanger Instellen

Video: Een Rainbow TV-ontvanger Instellen
Video: IP TV ontvanger CanalDigitaal 2024, Mei
Anonim

Een set satelliettelevisie maakt het mogelijk om een hoogwaardig signaal van televisieprogramma's te ontvangen over het gehele dekkingsgebied van de satelliet. Met name het signaal van de ABS 1 75e-satelliet, van waaruit de Raduga TV-aanbieder uitzendt, wordt in heel Rusland en de GOS-landen ontvangen. Om dit te doen, volstaat het om een schotelantenne met een diameter van 90 cm, een tuner met een CI-slot of een Irdeto 2-module, een Ku-band lineaire converter en een toegangskaart te hebben. Het instellen van de ontvanger is niet moeilijk, je kunt het eenvoudig zelf doen.

Een Rainbow TV-ontvanger instellen
Een Rainbow TV-ontvanger instellen

instructies:

Stap 1

Installeer de schotelantenne in de tuin, op de muur of op het dak van het huis, zodat er in de richting van de ABS1 75e-satelliet geen obstakels zijn voor signaalontvangst, zoals hoge bomen of hoge gebouwen. Gebruik de website om de rotatie en hoogte van het bekken te bepalen www.dishpointer.com

Stap 2

Sluit de coaxkabel van de Ku-band lineaire converter naar de satellietontvanger aan op de LBN-ingang. Om het signaal van de Raduga TV-aanbieder te ontvangen, moet deze een module hebben voor het decoderen van het signaal in het Irdeto 2-systeem of een kaartlezer (CI-slot) om er een toegangskaart in te installeren.

Stap 3

Sluit de ontvanger aan op je tv. Zet het aan. Stel bijvoorbeeld de World Vision-satelliettuner in die wordt aanbevolen door de Raduga TV-provider. Druk hiervoor op de "Menu"-knop op de afstandsbediening van de ontvanger. Ga naar het tabblad Gebruikersvoorkeur. Leg uw selectie vast door op OK te klikken. Klik op de knop "Rechts" en selecteer de menutaal die in de toekomst wordt weergegeven. Klik OK. Selecteer op het tabblad "Menu" de regel "Installatie". Druk op de OK-knop en voer in het pop-upvenster dat verschijnt de fabriekscode 0000 in. Druk op de OK-knop.

Stap 4

Druk op de knop "Rechts" en stel de antenne in om te ontvangen van transponders 12548 en 12610, polarisatie - verticaal (v), stroomsnelheid - 22000. De schaal in het instellingenvenster geeft de kwaliteit en signaalsterkte in procenten weer. Als deze parameters niet voldoende zijn, past u de satellietschotel aan door deze langzaam van links naar rechts en omhoog en omlaag te bewegen. Wanneer het maximale signaal verschijnt, repareert u het.

Stap 5

Als de transponders niet zijn ingevoerd of hun parameters zijn gewijzigd, voer dan handmatig hun waarden in. Druk op de blauwe knop en scan de kanalen. Volg dezelfde procedure bij het toevoegen van een nieuwe transponder. Ga naar de onderste regel en zoek naar programma's.

Aanbevolen: