Hoe De Eigenaar Van Het Beeline-nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Van Het Beeline-nummer Te Achterhalen?
Hoe De Eigenaar Van Het Beeline-nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Eigenaar Van Het Beeline-nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Eigenaar Van Het Beeline-nummer Te Achterhalen?
Video: БИЛАЙН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС,КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР И ДРУГИЕ ПОЛЕЗНЫЕ КОМАНДЫ 2024, Mei
Anonim

Bellen ze je vanaf het "Beeline" -nummer en laten ze het vallen? Heb je het via sms ontvangen? Je belt de irritante brutale persoon terug en wil hem alle irritatie uiten die je hebt opgebouwd, maar hij neemt de telefoon niet op. Hoe kunt u de eigenaar van dit nummer achterhalen?

Hoe de eigenaar van het Beeline-nummer te achterhalen?
Hoe de eigenaar van het Beeline-nummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Vergeet niet dat elke mobiele operator een database heeft. Een dergelijke database bevat informatie over abonnees die zijn verkregen bij het sluiten van een contract voor het leveren van telecommunicatiediensten. Beeline is geen uitzondering. Als u dergelijke informatie hebt geleerd, kunt u gemakkelijk de persoon achterhalen die u nodig hebt. Je kunt zo'n database kopen op grote markten waar verschillende radio-elektronica wordt verkocht. Maar onthoud dat deze methode om informatie te verkrijgen over de eigenaar van het Beeline-nummer niet helemaal legaal is.

Stap 2

Ontdek de eigenaar van het Beeline-nummer via een medewerker van het bedrijf. Bepaalde medewerkers van Beeline hebben toegang tot de informatie die u nodig heeft. Als je een aanpak voor hen vindt, krijg je de informatie die je nodig hebt. Maar houd er rekening mee dat de beveiligingsdienst van het bedrijf informatielekken strikt controleert en streng bestraft als ze worden ontdekt. Denk daarom vooraf goed na over de motivatie van de medewerker met wie je contact opneemt.

Stap 3

Raadpleeg de internetzoekservices. Op de pagina's van het wereldwijde netwerk zijn er veel voorstellen voor het vinden van eigenaren van mobiele telefoons, inclusief Beeline-abonnees. Er zijn diensten, zowel betaald als gratis. Begin met gratis. Controleer de informatie die u ontvangt zorgvuldig. Komt het niet overeen met de werkelijkheid, ga dan naar betaalde zoekmachines. Er zijn veel positieve recensies op internet over de volgende sites. Probeer ze te bereiken.

Stap 4

Doe gerust aangifte bij de politie als de eigenaar van het nummer je bedreigt via bellen en sms'en. Vergeet niet om berichten met bedreigingen op te slaan. Wetshandhavingsinstanties zullen de pestkop vinden via een speciaal IMEI-nummer, dat elke mobiele telefoon heeft en dat constant zichtbaar is voor de mobiele operator. Vanzelfsprekend wordt u geïnformeerd over de eigenaar van het nummer waarvan u bedreigingen heeft ontvangen.

Aanbevolen: