Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen Bij Diefstal

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen Bij Diefstal
Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen Bij Diefstal

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen Bij Diefstal

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen Bij Diefstal
Video: Hoe voorkom je misbruik bij diefstal van je smartphone? 2024, Maart
Anonim

Er zijn verschillende situaties in het leven, en helaas brengen ze niet altijd positieve emoties met zich mee. We worden vaak genoeg geconfronteerd met een fenomeen als diefstal om te leren hoe we onszelf op alle mogelijke manieren kunnen beschermen tegen het fenomeen en de gevolgen ervan. Maar wat als het u toch overkomt? Als je telefoon is gestolen, of je bent hem ergens kwijtgeraakt, bestaat de mogelijkheid dat het geld op je simkaart wordt doorgestuurd naar een ander nummer, of erger nog, je in een enorm minpunt "drijft". Hoe kun je jezelf hiertegen beschermen?

Hoe u uw telefoon kunt vergrendelen bij diefstal
Hoe u uw telefoon kunt vergrendelen bij diefstal

instructies:

Stap 1

Bel uw telefoniste en vertel wat er is gebeurd. Vraag om onmiddellijk je simkaart te blokkeren, waardoor bellen onmogelijk wordt. Wanneer het bij de klantenservice nodig is, kunt u zonder veel moeite uw simkaart herstellen. Bestel tegelijkertijd de identificatie van alle oproepen die onmiddellijk na het verlies van de telefoon hadden kunnen plaatsvinden.

Stap 2

Ga naar de dichtstbijzijnde afdeling interne zaken op de plaats van het verlies. Dien uw claim voor verloren telefoon in en schrijf al het vereiste papierwerk. Het is mogelijk dat vertegenwoordigers van wetshandhavingsinstanties u heel koel zullen ontmoeten, vertegenwoordigers van onze politie houden er niet altijd van om naar klein materieel te zoeken. Sta erop dat uw aanvraag wordt geaccepteerd en dat de zoektocht naar uw woning begint. Het maakt niet uit of u uw telefoon bent kwijtgeraakt of dat deze echt is gestolen, vanaf het moment dat u zich aanmeldt, is dit probleem niet meer van u, maar van de politie. De komende 10 dagen zullen operationele maatregelen worden genomen om de vermeende daders op te sporen en zal een besluit worden genomen om een strafzaak te starten.

Stap 3

Voer het fabrieksnummer van uw mobiele telefoon (IMEI) in. Het is te vinden in de documenten voor de telefoon en direct onder de batterij van de telefoon. Hierop zullen politieagenten kunnen achterhalen waar de telefoon zich momenteel bevindt onmiddellijk nadat deze actief is geworden, waardoor ze deze snel kunnen vinden en teruggeven aan de eigenaar.

Stap 4

Herinner mensen die op zoek zijn naar uw telefoon vaker aan uzelf, onthoud dat u deze in de eerste plaats nodig heeft, en hoe meer uw bijdrage aan dit bedrijf, hoe meer kans op een positief resultaat.

Aanbevolen: