Een Map Op Je Telefoon Vergrendelen

Inhoudsopgave:

Een Map Op Je Telefoon Vergrendelen
Een Map Op Je Telefoon Vergrendelen

Video: Een Map Op Je Telefoon Vergrendelen

Video: Een Map Op Je Telefoon Vergrendelen
Video: Apps en functies vergrendelen op je telefoon | Samsung & You 2024, April
Anonim

De beveiligingsinstellingen van het mobiele apparaat voorzien in een verbod op toegang tot bepaalde inhoud van het geheugen. U kunt ook aanvullende software gebruiken.

Een map op je telefoon vergrendelen
Een map op je telefoon vergrendelen

instructies:

Stap 1

Vergrendel de map op uw mobiele telefoon door er een wachtwoord op in te stellen om de toegang tot de inhoud te beperken. Open hiervoor het apparaatbeveiligingsmenu en voer een wachtwoord in om de toegang tot bepaalde menu-items te beperken, die u ook moet controleren. Meestal is het mogelijk om het berichtenmenu, de geheugenkaart, de galerij en zijn secties, de toegang tot de oproeplijst, contacten, het instellingenmenu, enzovoort, te blokkeren, afhankelijk van het telefoonmodel.

Stap 2

Gebruik de extra geïnstalleerde software om het blokkeren van bepaalde mappen van de mobiele telefoon in te stellen. Ga hiervoor naar de site waar u gewoonlijk applicaties van uw mobiele apparaat downloadt. Het is erg belangrijk dat de bron betrouwbaar genoeg is, aangezien dergelijke programma's vaak samen met virussen en andere kwaadaardige inhoud worden gedownload. U kunt de site wap.ka4ka.ru gebruiken.

Stap 3

Selecteer in het gedeelte Beveiligingssoftware voor mobiele telefoons de juiste toepassing. Let op de compatibiliteit met uw telefoonplatform. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de versie van het besturingssysteem, zodat er geen conflicten ontstaan tijdens de installatie. Bijna al dergelijke programma's werken volgens hetzelfde principe: er wordt een map met inhoud gemaakt in het telefoonmenu, die voor vreemden moet worden verborgen, er wordt een wachtwoord gemaakt om toegang te krijgen tot de applicatie.

Stap 4

De mappen en bestanden die door het programma worden gebruikt, zijn mogelijk niet toegankelijk via de bestandsbrowser op uw telefoon of computer. Het is erg belangrijk om een wachtwoord aan te maken dat u later kunt onthouden, aangezien het meestal niet opnieuw kan worden ingesteld of gewijzigd. Als gevolg hiervan kunt u de toegang verliezen tot de items die door het programma zijn vergrendeld in het telefoongeheugen of de verwijderbare opslag.

Aanbevolen: