Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Vergrendelen
Video: What’s the safest way to lock your smartphone? 2024, April
Anonim

Ons leven zit vol verrassingen, helaas niet altijd even prettig. Wat te doen als uw mobiele telefoon is gestolen of u bent hem zojuist kwijtgeraakt? Als dit voor de eerste keer is gebeurd, is de persoon verloren en weet hij niet welke acties hij moet ondernemen. Deze korte instructie helpt u te voorkomen dat u geld verliest (als u een behoorlijk bedrag op uw telefoonrekening had), leert u hoe u uw telefoon blokkeert en maakt het de politie gemakkelijker om hem te vinden.

Hoe u uw telefoon kunt vergrendelen
Hoe u uw telefoon kunt vergrendelen

Het is nodig

Communicatiemedewerker, telefoon

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u uw telecomoperator bellen, vertellen wat er is gebeurd en vragen om uw simkaart te blokkeren. Daarna wordt bellen vanaf uw telefoon onmogelijk. Vraag uw operator om alle recente oproepen van uw telefoon te identificeren. Een afdruk van oproepen kan u helpen een indringer te vinden.

Stap 2

Elke operator heeft een speciaal nummer om in dergelijke gevallen te bellen. Hier zijn de nummers van de meest populaire operators in Rusland:

Megafoon - 0500;

MTS-0890;

Beeline - 0611;

U kunt ook bellen vanaf een vaste telefoon, zoek het nummer van het klantenondersteuningscentrum in uw regio op de officiële website van het bedrijf.

Stap 3

De volgende stap is het vinden van de IMEI (International Mobile Equipment Identity). Het staat meestal op de doos waarin de telefoon is verkocht. Ga met IMEI bij de hand naar het dichtstbijzijnde politiebureau, schrijf een verklaring over het verlies of het verlies. Als de mobiele operator de IMEI van uw telefoon kent, kan hij gemakkelijk zijn locatie bepalen zodra er een nieuwe simkaart in wordt geplaatst en er wordt gebeld. Mobiele operators werken alleen samen met de instanties voor interne aangelegenheden, dus probeer uw aanvraag geaccepteerd te krijgen, dan is er een hoop dat de telefoon wordt gevonden en teruggegeven aan de eigenaar.

Aanbevolen: