Hoe Vind Je De Puk-code Van Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je De Puk-code Van Je Telefoon
Hoe Vind Je De Puk-code Van Je Telefoon

Video: Hoe Vind Je De Puk-code Van Je Telefoon

Video: Hoe Vind Je De Puk-code Van Je Telefoon
Video: How to unlock Sim Card PUK Code / Sim Card is locked/ PUK Code for Sim Card 2024, Mei
Anonim

Meteen moet worden opgemerkt dat de puk-code van een mobiele telefoon onmogelijk te achterhalen is. De reden hiervoor is vrij eenvoudig - zo'n code bestaat niet in de natuur. Je moet de lezer er ook op attenderen dat de puk-code niet aan de mobiele telefoon zelf wordt toegekend, maar aan de simkaart die erop wordt gebruikt.

Hoe vind je de puk-code van je telefoon
Hoe vind je de puk-code van je telefoon

Het is nodig

Documenten op een simkaart

instructies:

Stap 1

Eerst moeten we het hebben over waar de puk-code voor is. Deze code is alleen van toepassing op het beperken van de acties van een simkaart en wordt gebruikt als belangrijkste toevoeging aan de pincode. Om de werking van deze code beter te begrijpen, moet u de situatie bekijken met een specifiek voorbeeld.

Stap 2

Elke abonnee kan het gebruik van zijn telefoonnummer beperken door er een PIN-beperking op in te stellen. Deze beperking wordt geactiveerd in de situatie dat de simkaart op een andere telefoon wordt gebruikt. Om ervoor te zorgen dat het nummer op een ander apparaat actief is, voert de abonnee de pincode in wanneer deze wordt ingeschakeld. Als de pincode correct is ingevoerd, wordt het nummer geactiveerd. Als de pincode meer dan drie keer verkeerd wordt ingevoerd, wordt deze automatisch geblokkeerd.

Stap 3

Na het blokkeren van de hoofdpin moet het apparaat een extra pincode invoeren. Als de aanvullende code ook meerdere keren verkeerd wordt ingevoerd, wordt deze geblokkeerd. De PUK-code wordt gebruikt om de simkaart te deblokkeren met een pincode. Om weer toegang te krijgen tot het nummer, moet de abonnee bij het inschakelen van het apparaat de pukcode invoeren. Het is ook vermeldenswaard dat PUK van pas kan komen bij het wijzigen van een geblokkeerde pincode.

Stap 4

De abonnee kan de puk-code zelf zien op de plastic behuizing van de simkaart. Dit hoesje wordt aan een persoon verstrekt op het moment dat een telefoonnummer wordt gekocht. Naast de pukcode-informatie wordt hier ook de pincode weergegeven. Als je geen toegang meer hebt tot deze kaart, raden we je aan contact op te nemen met de ondersteuningsdienst van je mobiele provider voor de PUK-code.

Aanbevolen: