Hoe Een Account Voor Een Beeline-abonnee Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Voor Een Beeline-abonnee Te Controleren
Hoe Een Account Voor Een Beeline-abonnee Te Controleren

Video: Hoe Een Account Voor Een Beeline-abonnee Te Controleren

Video: Hoe Een Account Voor Een Beeline-abonnee Te Controleren
Video: Как отключить платные услуги на Билайне? Личный кабинет / Мобильное приложение 2024, April
Anonim

Rekeningsaldo is het geldbedrag dat ter beschikking staat van de abonnee op zijn mobiele rekening. De abonnee besteedt dit geld om te betalen voor telefoongesprekken en andere diensten van de mobiele operator. Het saldo kan alleen worden gecontroleerd met behulp van het prepaid-servicesysteem. Er zijn verschillende manieren om een account voor een Beeline-abonnee te controleren.

Je moet altijd je saldo ongeveer weten
Je moet altijd je saldo ongeveer weten

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het saldo te controleren, is door * 102 # te bellen en vervolgens te "bellen" of "verzenden", afhankelijk van het telefoonmodel. Sommige telefoons geven het resultaat niet correct weer met deze methode. Probeer dan de volgende commando's:

# 102 # bel - om het account op de korte termijn te controleren.

# 106 # bellen - zo kunt u de betaalde aanvullende diensten achterhalen, bijvoorbeeld hoeveel sms'jes er nog over zijn van het sms-pakket of gratis belminuten.

Stap 2

Het is mogelijk om het saldo van de beeline te checken door te bellen naar 0697. Het antwoordapparaat vertelt je hoeveel geld je op je rekening hebt staan.

Om het saldo te weten te komen, kun je het spraakbericht beluisteren
Om het saldo te weten te komen, kun je het spraakbericht beluisteren

Stap 3

Beeline heeft zo'n dienst als "balans op het scherm". Door het aan te sluiten, kunt u het saldo niet langer controleren - u kunt het achterhalen door gewoon op het telefoonscherm te kijken. Niet alle telefoons ondersteunen deze service echter. Het kan zijn dat je telefoon dit niet ondersteunt, of dat je simkaart oud is. Dan vervang je hem gratis op kantoor. Om erachter te komen of de dienst op uw telefoon en simkaart werkt, kiest u * 110 * 902 # en drukt u op "bellen" of "verzenden". Dit is een cheque, deze is gratis, daarna wordt de dienst nog niet geactiveerd. Om de dienst te activeren, kiest u * 110 * 901 # "call", en om de verbinding te verbreken - * 110 * 900 # "call".

Stap 4

Met Beeline kunt u het saldo controleren van andere Beeline-abonnees die uw dierbaren zijn, maar dit kan alleen worden gedaan als u zelf een Beeline-nummer heeft! Om het saldo van een Beeline-abonnee te weten te komen, moet u * 131 * 6 * (het abonneenummer aangegeven zonder 8) # "bellen". Het saldo kan alleen worden gevonden als hiervoor toestemming is van de beeline-abonnee. Om het saldo te kunnen controleren, moet de abonnee * 131 * 1 kiezen (het nummer van de abonnee die uw saldo kan controleren, aangegeven zonder 8) # "bellen". U kunt voorkomen dat een andere Beeline-abonnee uw saldo kan bekijken. Om dit te doen, belt u * 131 * 0 * (het nummer van de abonnee die uw saldo niet kan achterhalen, aangegeven zonder 8) # "bellen". Het commando * 131 * 0 # "call" deactiveert deze dienst.

Aanbevolen: