Hoe Een Account Op Intertelecom Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Op Intertelecom Te Controleren
Hoe Een Account Op Intertelecom Te Controleren

Video: Hoe Een Account Op Intertelecom Te Controleren

Video: Hoe Een Account Op Intertelecom Te Controleren
Video: test rev B Intertelecom 2024, Mei
Anonim

Intertelecom is een grote organisatie die diensten levert voor aansluiting op het CDMA-telefoonnetwerk en internet. Om met zijn eigen saldo te werken, inclusief om het account te controleren, moet de gebruiker de registratieprocedure op de officiële website van de organisatie voltooien.

Hoe een account op intertelecom te controleren
Hoe een account op intertelecom te controleren

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Bel vanaf een CDMA-telefoon die is verbonden met de Intertelecom-operator naar nummer 11. Luister naar de aanwijzingen van het interactieve menu en ontdek de informatie waarin u geïnteresseerd bent over de status van uw account op Intertelecom.

Stap 2

Kies het nummer van het callcenter vanaf uw CDMA-telefoon: 750, of vanaf een vaste telefoon 0800505075, 0945050750 om uw account te controleren. Informeer bij uw provider naar het saldo van Intertelecom.

Stap 3

Gebruik het zelfbedieningssysteem van Intertelecom op de website assa.intertelecom.ua. Met zijn hulp kunt u opwaarderen en uw accountstatus controleren, diensten beheren en uw tariefplan wijzigen, informatie krijgen over uw nummer en belgegevens.

Stap 4

Ga naar de selfservice-site, klik aan de linkerkant van de pagina op de link "Registreren". Bij elk veld staan hints over hoe je het moet invullen, om ze te krijgen, klik op het vraagteken. Vul de velden "Telefoon" (uw abonneenummer) en "Wachtwoord" (wachtwoordlengte - van 6 tot 14 tekens) in. Log in op het systeem met uw gebruikersnaam en wachtwoord om uw rekeningsaldo te controleren.

Stap 5

Ga naar het gedeelte 'Persoonlijke rekening', selecteer vervolgens het gedeelte 'Rekeningsaldo' en bekijk de informatie over het saldo. Als er autorisatiefouten zijn, controleer dan het foutnummer. Is het 0610, dan is het opgegeven telefoonnummer geregistreerd in het systeem.

Stap 6

Doorloop het registratieproces om uw account te controleren. Als fout 0615 optreedt, heeft de eigenaar het systeem niet meer gebruikt, dus neem contact op met de klantenservice om het werk te hervatten. Fout 0630 zegt dat het wachtwoord verkeerd is ingevoerd, probeer het opnieuw.

Stap 7

Als je zeker weet dat je het correct hebt ingevoerd, neem dan contact op met het Callcenter met dit probleem. Als fout 0631 optreedt, met de opmerking "Pogingen over", betekent dit dat na een bepaald aantal pogingen om het wachtwoord in te voeren, de login wordt geblokkeerd.

Aanbevolen: