Een Account Controleren In Megafon

Inhoudsopgave:

Een Account Controleren In Megafon
Een Account Controleren In Megafon

Video: Een Account Controleren In Megafon

Video: Een Account Controleren In Megafon
Video: Как активировать сим карту Мегафон (активация sim карты мегафон) супер ответ 2024, April
Anonim

Er moet dringend een belangrijk telefoontje worden gepleegd en het geld op de mobiele telefoonrekening is op - een probleem dat iedereen kent. Om dergelijke overlast te voorkomen, moet u regelmatig uw saldo controleren. Voor abonnees van de Megafon-operator zijn er verschillende mogelijkheden om een persoonlijke rekening te controleren. Hiervoor kunt u zowel de mobiele telefoon zelf als andere communicatiemiddelen gebruiken.

Een account controleren in Megafon
Een account controleren in Megafon

Het is nodig

  • - mobiele telefoon
  • - een computer verbonden met internet

instructies:

Stap 1

Kies de combinatie * 100 # of * 111 * 1 # en druk op de belknop. Het bedrag van het rekeningsaldo wordt weergegeven op het telefoonscherm.

Stap 2

Bel 0501. De autoinformer informeert u over het saldo van de persoonlijke rekening van de Megafon-abonnee.

Stap 3

Stuur een sms naar 000100. Informatie over het bedrag op de rekening komt in een antwoordbericht.

Stap 4

Abonneer u op de service realtime. Informatie over het rekeningsaldo wordt weergegeven op het scherm van de mobiele telefoon. Bij elke wijziging van het saldo verandert het weergegeven bedrag voor de ogen van de abonnee.

Stap 5

Maak verbinding met het zelfbedieningssysteem "Service Guide" operator Megafon. Met deze service kunt u uw persoonlijke account en andere informatie achterhalen met behulp van een mobiele telefoon of computer die is verbonden met internet.

Stap 6

Download de website van de MegaFon-operator en installeer het MegaFon-Balance-programma op uw computer (voor MegaFon-Moskou-abonnees). Informatie over de accountstatus wordt direct op het computerscherm weergegeven en wordt onafhankelijk bijgewerkt.

Aanbevolen: