Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden
Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Vinden
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

In het geval dat u dringend het telefoonnummer van de stad moet weten, zijn er twee opties: u kunt de helpdesk bellen, waar zij u het telefoonnummer zullen vertellen met het adres en de achternaam. Als u de exacte gegevens niet weet, maak dan gebruik van de mogelijkheden van internet.

Hoe u uw telefoonnummer thuis kunt vinden
Hoe u uw telefoonnummer thuis kunt vinden

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - vaste telefoon.

instructies:

Stap 1

Kies het helpdesknummer als u het exacte adres en de achternaam van de persoon weet om het telefoonnummer thuis te vinden. In de regel is dit telefoon 09, ongeacht in welke stad van het GOS u woont.

Stap 2

Open uw browser, voer het adres https://www.nomer.org/moskva/ in om het telefoonnummer van de stad in Moskou te vinden. Vul de informatie die u kent in de velden "Achternaam", "Voornaam", "Patroniem" in. Klik op de Enter-toets. De lijst toont de gevonden abonnees met vermelding van het huisadres, waaruit u degene kunt selecteren die u nodig heeft en in de laatste kolom het telefoonnummer van de persoon die u nodig heeft. Om uw huistelefoon in andere steden te zoeken, selecteert u een stad in de lijst aan de rechterkant van het venster.

Stap 3

Gebruik de online directory met telefoonnummers in Moskou, die te vinden is op https://interweb.spb.ru/phone/. Vul de informatie die u kent in het veld "Achternaam", "Verjaardag", "Naam", "Patroniem", "Leeftijd", "Straat", "Huis", "Gebouw", "Appartement". Klik op de knop "Zoeken". Als de zoekopdracht geen resultaten heeft opgeleverd, probeer dan de criteria te wijzigen, zoek langs de straat zonder het huisnummer op te geven. Om een telefoon te zoeken in andere steden van Rusland en Oekraïne, selecteert u degene die u nodig heeft in de lijst aan de linker- en rechterkant.

Stap 4

Zoek een telefoon in Moskou op de website https://db.spravki.net/, volg de link, klik op het woord "Moskou Adres en Telefoongids". Voer de informatie in het veld "Straat", "Huis", "Achternaam" in, klik op de knop "Zoeken".

Stap 5

Ga naar de website https://spravochnik-09.com/ukraine/ om uw telefoonnummer thuis in Oekraïne te vinden. Selecteer het gewenste telefoonboek, voer de naam van de abonnee, het huis, het gebouw en het appartementnummer in de daarvoor bestemde velden in, selecteer de straat uit de lijst. Gebruik een lager koppelteken in plaats van ontbrekende tekens. Als u bijvoorbeeld weet dat uw appartementnummer met 1 begint en uit twee cijfers bestaat, voert u 1_ in. Of herinner je het einde van de achternaam niet - Petro_. Klik op de knop "Aanvragen".

Aanbevolen: