Hoe Een Simkaart In MTS Telefonisch Te Blokkeren Block

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaart In MTS Telefonisch Te Blokkeren Block
Hoe Een Simkaart In MTS Telefonisch Te Blokkeren Block

Video: Hoe Een Simkaart In MTS Telefonisch Te Blokkeren Block

Video: Hoe Een Simkaart In MTS Telefonisch Te Blokkeren Block
Video: How to unlock Sim Card PUK Code / Sim Card is locked/ PUK Code for Sim Card 2024, April
Anonim

Verhuizing, relatiebeëindiging, diefstal of verlies van een telefoon met een MTS-simkaart - wat er ook gebeurt. Het is belangrijk dat je de kaart dringend moet blokkeren en dat kan nu alleen nog telefonisch. De mobiele operator MTS biedt deze mogelijkheid, ongeacht de locatie van de abonnee.

Hoe een simkaart in MTS telefonisch te blokkeren block
Hoe een simkaart in MTS telefonisch te blokkeren block

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Vraag om een mobiele telefoon van familie of vrienden. Ontdek welke mobiele operator de eigenaar gebruikt. Als het MTS is, belt u het gratis korte referentienummer 0890.

Stap 2

Het 0890-nummer is alleen geldig in het MTS-netwerk in de hele Russische Federatie. U kunt er ook naar bellen als abonnee van de netwerken UMC (Oekraïne), MTS (Wit-Rusland), UZDUNROBITA (Oezbekistan). Bij aankomst in een van de genoemde landen schakelen MTS-abonnees automatisch over naar deze operators.

Stap 3

Als uw mobiele telefoon wordt bediend door een andere operator of u belt vanaf een vaste telefoon, bel dan 8 800 250 0890. Het gesprek is gratis.

Stap 4

Als u in het buitenland bent betrapt op verlies van uw kaart of telefoon, bel dan het nummer: +7 495 766 0166. Deze dienst wordt gratis aangeboden aan alle MTS-abonnees die roamen. Houd er rekening mee dat het nummer moet worden gekozen in het internationale formaat, beginnend bij +7.

Stap 5

Bel een van de bovenstaande nummers en luister naar de nodige informatie. Schakel de telefoon naar de toonmodus, kies het nummer dat door de robot wordt geklonken. Wacht op het antwoord van de operator, vertel ons over uw probleem. U wordt gevraagd om uw persoonlijke gegevens te verstrekken. Na de nodige verificatie wordt de simkaart succesvol geblokkeerd.

Stap 6

Gelijktijdig met het blokkeren van de gestolen simkaart heb je de mogelijkheid om een nieuwe te bestellen, maar met dezelfde set nummers. Dit elimineert de noodzaak om vrienden, familieleden en collega's op de hoogte te stellen van een ander nummer.

Stap 7

Houd er rekening mee dat de nieuwe simkaart niet de oude telefoonnummers bevat. Daarom is het tijd om te onthouden met wie van de kennissen je de meest voorkomende connecties hebt, en om hem te ontmoeten.

Aanbevolen: