Hoe U De Luidspreker Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Luidspreker Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen
Hoe U De Luidspreker Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Luidspreker Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Luidspreker Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

Moderne telefoons zijn allang verder gegaan dan pocket "dialers" en gadgets voor het bellen en sms'en. De mogelijkheid om naar muziek te luisteren en video's te bekijken, wordt actief gebruikt door eigenaren van een mobiel apparaat, daarom is een van de apparatuur van een moderne telefoon - luidsprekers, vaak vatbaar voor storingen en falen.

Hoe u de luidspreker op uw telefoon kunt wijzigen
Hoe u de luidspreker op uw telefoon kunt wijzigen

Het is nodig

  • - Schroevendraaier set;
  • - vochtige doekjes of een wattenschijfje bevochtigd met alcohol;
  • - een nieuwe luidspreker die zal worden gemonteerd om de kapotte te vervangen.

instructies:

Stap 1

Koop een nieuwe luidspreker (origineel of niet-origineel) die past bij uw model mobiele telefoon. Let op de overeenstemming van alle geluidskenmerken (luidsprekervolume, frequentie, enz.), aangezien de luidsprekers voor mobiele telefoons van verschillende modellen van elkaar verschillen. Het is niet nodig om de originele reserveonderdelen voor mobiele telefoons te achtervolgen, die zo agressief worden geadverteerd en aangeboden door verkopers. Een onderdeel zoals een luidspreker zal correct werken, ongeacht de oorsprong ervan. Dit bespaart u geld omdat het prijsverschil behoorlijk groot zal zijn.

Stap 2

Haal de telefoonhoes eraf en draai de schroeven los die voorkomen dat u bij de oude luidspreker kunt komen. Als er plastic klinknagels zijn, moeten deze zorgvuldig worden afgesneden.

Stap 3

Verwijder de oude luidspreker. Dit dient zo zorgvuldig mogelijk te gebeuren, de contacten mogen niet zwaar worden aangeraakt en daardoor beschadigd.

Stap 4

Reinig de lege ruimte zorgvuldig van stof. Dit kan met een vochtige doek of een met alcohol behandeld wattenschijfje.

Stap 5

Ga in omgekeerde volgorde verder met de installatie van de nieuwe luidspreker. Verbind de contacten. In sommige gevallen kan extra solderen nodig zijn. De nieuwe luidspreker moet goed passen, anders zal hij vreemde geluiden en geluidstrillingen produceren. Gebruik dubbelzijdige tape, deze kan een beetje worden opgewarmd zodat de nieuwe speaker goed op zijn plaats zit.

Aanbevolen: