Hoe De Stad Te Vinden Op Mobiel Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Stad Te Vinden Op Mobiel Nummer
Hoe De Stad Te Vinden Op Mobiel Nummer

Video: Hoe De Stad Te Vinden Op Mobiel Nummer

Video: Hoe De Stad Te Vinden Op Mobiel Nummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Het komt voor dat een abonnee een onbekend nummer ziet op het scherm van een mobiele telefoon. Dit is een eenvoudige reeks cijfers, maar het bevat veel interessante informatie waarmee u niet alleen de persoonlijke gegevens van de beller, maar ook zijn locatie kunt bepalen.

Hoe de stad te vinden op mobiel nummer
Hoe de stad te vinden op mobiel nummer

instructies:

Stap 1

Ontdek de regio en de stad op mobiel nummer. Ga naar de webpagina "Codes van Russische mobiele operators", die zich op de SpravkaRU. Net-website bevindt. Dit is een telefoonboek waarmee u kunt bepalen tot welke regio en operator een bepaald nummer behoort. Om dit te doen, moet u een driecijferige code invoeren en een telefoon met een zevencijferig nummer. De site bevat codes van mobiele operators per regio en regio van het land. Daarnaast is er informatie over enkele andere landen.

Stap 2

Ga naar de GSMInform-website. Hier kunt u de stad bepalen aan de hand van de code in het mobiele telefoonnummer. Voer het volledige nummer in internationaal formaat in het zoekvak in. Druk op de knop "Enter" en u krijgt de nodige informatie, dat wil zeggen de plaats van registratie en de operator.

Stap 3

Gebruik de internetbron Rus-poisk.com. Deze service biedt echter alleen betaalde services. Maar aan de andere kant helpen ze je heel goed met je gsm-nummer. U kunt eerst uw mobiele telefoon controleren op de aannemelijkheid van de informatie die door een medewerker van het bedrijf wordt verstrekt. Misschien krijgt u niet alleen de naam van de stad, maar ook de achternaam en het exacte adres.

Aanbevolen: