Hoe U De Operator Op Mobiel Nummer Kunt Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe U De Operator Op Mobiel Nummer Kunt Vinden?
Hoe U De Operator Op Mobiel Nummer Kunt Vinden?

Video: Hoe U De Operator Op Mobiel Nummer Kunt Vinden?

Video: Hoe U De Operator Op Mobiel Nummer Kunt Vinden?
Video: Waar Kan Ik Mijn Recente Oproepen Vinden? Dubline Telecom App - 2 Nummers 1 Telefoon 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om de telecomoperator te achterhalen aan de hand van het mobiele telefoonnummer. Voor bellen binnen het thuisnetwerk worden vaak kortingen aangeboden. Omgekeerd kunnen inkomende oproepen uit sommige regio's in rekening worden gebracht. Het is handig om de telefoniste te kennen om niet per ongeluk terug te bellen bij een onbeantwoorde oproep uit een andere stad. Om de operator (en dus de regio) te achterhalen, zijn er verschillende eenvoudige manieren.

Hoe u de operator op mobiel nummer kunt vinden?
Hoe u de operator op mobiel nummer kunt vinden?

Noodzakelijk

internet toegang

instructies:

Stap 1

U kunt de operator op het mobiele nummer vinden op internet. Er zijn veel sites waar u een telefoonnummer moet invoeren, en als gevolg daarvan toont de pagina de mobiele provider, de regio en het land. De meest populaire site is Mtt.ru ("Interregionale Transit Telecom"). Op deze site heeft u de sectie "Referentie-informatie" nodig. Vergelijkbare sites - Kakoi-operator.ru, Prosota.ru. Op deze bronnen bevinden de velden voor het invoeren van het nummer zich op de hoofdpagina.

Stap 2

Het is gemakkelijk om de operator te herkennen aan de driecijferige code die volgt op het cijfer 8 (of +7) in elk simkaartnummer. De andere naam is de DEF-code of "prefix". Deze voorvoegsels worden toegewezen aan operators door het Federal Communications Agency. De codes van de meest populaire mobiele operators in het land (Beeline, Megafon, MTS, Tele2) zijn herkenbaar en meestal gemakkelijk te herkennen. Als u de code niet weet, zijn er ook databases op internet met codes van mobiele operators. U kunt zelfs de registratiedatum van de simkaart achterhalen. De Beeline-operator heeft de volgende codes: 903, 905, 906, 909, 963, 965 in Moskou en de regio Moskou; 960, 962 in de regio Omsk, enz. Operatorcodes "Megafon" - van 920 tot 931 en 937. Codes 910-919 en 980-988 behoren tot "MTS".

Stap 3

Gebruik speciale programma's. Het DEF-programma is eigenlijk de basis van driecijferige codes van telecomoperators. Een soortgelijk hulpprogramma is de wizard Telefoon. Voer het telefoonnummer in en het programma informeert de mobiele operator en de regio.

Stap 4

Neem contact op met het ondersteuningsteam van uw eigen vervoerder. Geef het nummer op van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent, en u kunt zijn operator achterhalen en tot welke regio zijn nummer behoort.

Stap 5

Als u plotseling uw eigen telecomoperator moet identificeren, kijk dan gewoon op het display van uw mobiele telefoon. Het display toont meestal de huidige serviceprovider. U kunt ook de simkaart eruit trekken en naar het logo kijken.

Aanbevolen: