Hoe Te Achterhalen Waar Een Abonnee Zich Op Telefoonnummer Bevindt?

Hoe Te Achterhalen Waar Een Abonnee Zich Op Telefoonnummer Bevindt?
Hoe Te Achterhalen Waar Een Abonnee Zich Op Telefoonnummer Bevindt?

Video: Hoe Te Achterhalen Waar Een Abonnee Zich Op Telefoonnummer Bevindt?

Video: Hoe Te Achterhalen Waar Een Abonnee Zich Op Telefoonnummer Bevindt?
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, April
Anonim

Als u zich zorgen maakt over dierbaren, kunt u proberen te achterhalen waar de abonnee zich bevindt aan de hand van het telefoonnummer. Russische mobiele operators bieden relevante diensten zowel gratis als tegen betaling aan.

U kunt aan het telefoonnummer zien waar de abonnee zich bevindt
U kunt aan het telefoonnummer zien waar de abonnee zich bevindt

Hoe kom je erachter waar de MTS-abonnee is?

Een speciale service genaamd "Locator" stelt u in staat om de locatie van MTS-, Beeline- of Megafon-abonnees te achterhalen. Om de dienst te activeren, stuurt u een bericht met de naam en het telefoonnummer van de gewenste persoon naar 6677. Als de abonnee akkoord gaat om zijn locatie te bepalen, wordt een bericht met zijn geschatte coördinaten naar uw nummer gestuurd. De kosten van één aanvraag zijn 1 roebel.

Daarnaast biedt MTS abonnees de service "Supervised Child", waarmee ouders de bewegingen van hun kinderen kunnen volgen. Om hem te koppelen, stuur je een bericht met het woord "MAM" of "DAD" naar 7788. Je ontvangt automatisch een bericht met een unieke code voor je gezin. Vervolgens moet u de service op de telefoon van het kind activeren. Stuur een bericht van hem met het woord "CHILD", naam en nummer naar 7788. Om erachter te komen waar het kind is, stuur een bericht met de woorden "WHERE CHILDREN" naar hetzelfde nummer. De kosten van de service bedragen 100 roebel per maand.

Hoe kom je erachter waar de Megafon-abonnee is?

De operator Megafon biedt abonnees drie soorten Radar-service, waarmee ze aan de hand van het telefoonnummer kunnen achterhalen waar de abonnee zich bevindt. De eerste hiervan, Radar Light, wordt gratis verstrekt, maar er is slechts één positioneringsverzoek per dag beschikbaar. Om de dienst te activeren, belt u * 566 * 56 # vanaf uw telefoon. Vervolgens wordt u gevraagd een nummer in te voeren om te zoeken.

Met "Radar Standard" kunt u een onbeperkt aantal keren een verzoek sturen om naar een abonnee te zoeken, maar de kosten bedragen al 3 roebel per dag. Kies * 566 # om verbinding te maken. Ten slotte biedt de "Radar +"-service, naast onbeperkte pogingen om de locatie te bepalen, gedetailleerde informatie over de route van de beweging van de abonnee. Het is verbonden met de opdracht * 256 # en de kosten zijn 7 roebel per dag. Houd er rekening mee dat in alle gevallen de toestemming van de abonnee vereist is om zijn locatie te bepalen.

U kunt de locatie van het kind bepalen als zijn telefoon is verbonden met het tarief "Smeshariki", "Diary.ru" of "Ring-Ding". Voer het verzoek * 141 * (telefoonnummer van een van de ouders) # uit vanaf de telefoon van het kind. Nu kunt u vanaf uw telefoon * 141 # bellen om direct een bericht te ontvangen met de huidige coördinaten van het jongste gezinslid.

Hoe kom je erachter waar de Beeline-abonnee is?

U kunt de locatie van de abonnee achterhalen aan de hand van het nummer door de "Beeline-Coördinaten"-service aan te sluiten. Hiervoor kunt u een leeg bericht sturen naar 4770 of bellen naar 0665. Vervolgens wordt u gevraagd een bericht te sturen met de naam en het telefoonnummer van de abonnee naar 4770. De eerste 7 dagen is de dienst gratis, daarna bedragen de kosten 1,7 roebel per dag.

Houd er rekening mee dat u gepersonaliseerde lijsten kunt maken met de 5 belangrijkste abonnees waarnaar u het vaakst zoekt. In dit geval is het voldoende om eenmalig de goedkeuring van de abonnee te krijgen voor een verzoek om zijn locatie te bepalen, om in de toekomst zonder zijn toestemming een zoekopdracht uit te voeren.

Aanbevolen: