Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt

Inhoudsopgave:

Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt
Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt

Video: Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt

Video: Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

Nog niet zo lang geleden begonnen mobiele operators met het verschijnen van diensten die het mogelijk maken om in een kwestie van minuten, zonder onnodig gedoe, de verblijfplaats van een andere persoon te achterhalen. Deze dienst wordt het meest gebruikt door ouders om erachter te komen waar hun kinderen zijn. Soms kan het zoeksysteem van de operator echter nuttig zijn voor een abonnee die gewoon op zoek is naar een vriend of kennis.

Hoe te achterhalen waar een persoon zich op een mobiel bevindt
Hoe te achterhalen waar een persoon zich op een mobiel bevindt

instructies:

Stap 1

Met behulp van "Mobile locator" van "Beeline" kunt u altijd achterhalen waar de andere abonnee is. Om deze service te activeren, belt u vanaf uw mobiele telefoon het gratis nummer 06849924. U kunt een verzoek sturen door een sms-bericht te sturen met de tekst L naar 684. De kosten van een verzoek zijn gemiddeld twee roebel, maar de kosten kunnen variëren in volgens het tariefplan.

Stap 2

Megafon-klanten kunnen op verschillende manieren een verzoek verzenden: bijvoorbeeld vanaf de site locator.megafonkavkaz.ru, door 0888 te bellen of een USSD-verzoek * 148 * abonneenummer # te gebruiken. Na het verzenden van een verzoek wordt er een bericht naar uw nummer gestuurd met de locatie van de abonnee, evenals met een kaart, die kan worden bekeken op een telefoon of computer. Maar onthoud dat voordat u een verzoek verzendt, u de toestemming van de andere abonnee moet verkrijgen om zijn locatie te bepalen. Hij moet zijn toestemming in de vorm van een bericht met de tekst "+" en uw nummer (aangegeven na 7) naar 000888 sturen. Het bedrag dat na het verzenden van het verzoek van uw rekening wordt afgeschreven, is 5 roebel.

Stap 3

Om de Locator bij de MTS-operator te activeren, moet u het nummer en de naam van een andere abonnee naar het gratis nummer 6677 sturen; waarna deze abonnee een sms-bericht ontvangt, in de tekst waarvan uw nummer wordt vermeld. Zodra de aanvraag is bevestigd, ontvangt u gegevens over de locatie van de abonnee. Locator-verbinding is gratis; maar voor het gebruik ervan wordt voor elk verzoek 10 roebel van het saldo afgetrokken.

Aanbevolen: