Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt
Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt

Video: Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt

Video: Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Zich Op Een Mobiel Bevindt
Video: How to pass your Dutch driving test (English) 2024, April
Anonim

Hulp bij het vinden van mensen wordt geboden door de diensten van toonaangevende mobiele operators. U kunt hun diensten gebruiken en de coördinaten van de abonnee bepalen via zijn mobiele telefoon door een speciaal nummer te kiezen.

Hoe te bepalen waar een persoon zich op een mobiel bevindt
Hoe te bepalen waar een persoon zich op een mobiel bevindt

Het is nodig

Mobiele telefoon met een actieve simkaart

instructies:

Stap 1

De mobiele operator MegaFon biedt klanten verschillende opties om hun abonnees te vinden. Een van hen heet "Beacon". Deze gratis methode is bedoeld voor ouders en hun kinderen die tariefplannen "Smeshariki", "Ring-Ding" of "Dnevnik.ru" gebruiken.

Stap 2

De dienst "Radar" heeft een vergelijkbare handige functie. Om het te activeren, gebruikt u het USSD-verzoek door * 111 * 3 # of * 566 # te kiezen op uw mobiele telefoon. Het is voldoende om eenmaal toestemming te krijgen van een vriend of familielid om er op elk moment naar te zoeken. Doe een aanvraag en ontvang de coördinaten van de persoon die u zoekt, die in de vorm van een SMS- of MMS-bericht op uw telefoon komt.

Stap 3

Het is ook mogelijk om de locatie van MegaFon-abonnees te bepalen met behulp van de Navigator-service, die voorziet in een maandelijks abonnementsbedrag. Activeer het door een sms vanaf uw telefoon naar 1400 te sturen of door een USSD-verzoek in te dienen * 140 #. U kunt instructies krijgen over het gebruik van de Navigator-service op de officiële website van het MegaFon-bedrijf.

Stap 4

Als u mobiele communicatie van het MTS-bedrijf gebruikt, bel dan vanaf uw mobiele telefoon naar het korte servicenummer 6677 en sluit Locator aan, een 24-uurs zoekservice voor abonnees. Doorloop de service-activatieprocedure en verkrijg de coördinaten van de mobiele gebruiker die u wilt vinden.

Stap 5

Stuur een combinatie van nummers die overeenkomen met het telefoonnummer van de persoon die u zoekt naar 6677. Houd er rekening mee dat verbinding en gebruik van de service voor alle MTS-klanten helemaal gratis is.

Stap 6

Zoek de locatie van de abonnee met behulp van de mobiele diensten van het bedrijf "Beeline". Stuur een speciaal verzoek in de vorm van een kort sms-bericht naar het servicenummer 684. Geef in de tekst van uw bericht de Latijnse letter L op. Controleer de kosten van de service op de officiële website van het mobiele bedrijf "Beeline".

Aanbevolen: