Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Bevindt?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Bevindt?
Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Bevindt?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Bevindt?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Abonnee Zich Bevindt?
Video: Hoe krijg je meer bezoekers op je website? 2024, April
Anonim

Met de "MTS Search"-service kunt u achterhalen waar de abonnee zich bevindt, wat handig is voor zorgzame ouders, verantwoordelijke werknemers en gewoon vrienden. Dit gaat natuurlijk niet over enige vorm van toezicht, dergelijke "spionage" is illegaal. Een MTS-abonnee moet weten dat u zijn locatie kunt bepalen.

Hoe kom je erachter waar de abonnee zich bevindt?
Hoe kom je erachter waar de abonnee zich bevindt?

Het is nodig

Telefoon verbonden met de dienst "MTS Search"

instructies:

Stap 1

"Begeleid kind" - met deze dienst kunt u op de kaart zien of per sms zien waar uw kind is. Je hebt zowel je telefoon als de telefoon van je kind nodig.

Om verbinding te maken met de dienst, moet u een bericht sturen met de tekst MAMA of PAPA naar 7788 (gratis) en vervolgens de aanwijzingen van het systeem volgen.

De eerste twee weken van het gebruik van de dienst “Begeleid Kind” worden door MTS cadeau gedaan; verder is de maandelijkse vergoeding 50 roebel. Verzoeken om de locatie van het kind te bepalen zijn onbeperkt voor drie gezinsleden en voor andere familieleden - 5 roebel per verzoek.

Stap 2

"Mobiele medewerkers" is een service waarmee u de locatie van werknemers en voertuigen van uw bedrijf kunt volgen met behulp van mobiele telefoons en apparatuur met GPS-functie. De dienst omvat toegang tot de interface via een beveiligd zoeksysteem, de mogelijkheid om de locatie van medewerkers en voertuigen op de kaart te zien, berichten uit te wisselen en hun acties te coördineren. Als nuttige aanvulling ontvangt u regelmatig per e-mail een gedetailleerd rapport van alle bewegingen voor de dag, week en maand, inclusief gegevens over benzineverbruik en voertuigkilometers. De aansluitkosten zijn afhankelijk van het aantal werknemers en voertuigen, werkuren, aanvragen, enz. Alles is uit te rekenen met een speciale rekenmachine op de website van MTS.

Stap 3

Locator is een dienst die de locatie van je vrienden bepaalt, zowel MTS-abonnees als Megafon-abonnees. Om de Locator-webinterface te gebruiken, moet u zich registreren op de MTS-Search-portal, de login en het wachtwoord invoeren die u tijdens de registratie hebt ontvangen en de gewenste service selecteren.

Vervolgens moet je de naam en het telefoonnummer van de vriend via sms naar 6677 sturen (het is gratis) en zijn locatie als antwoord ontvangen - als de vriend ermee instemt.

Het is echter de moeite waard eraan te denken dat de abonnee de toestemming om hem te detecteren kan intrekken met behulp van het "stop" -commando, ook verzonden in het bericht.

Aanbevolen: