Hoe U De PBX Via De Telefoon Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De PBX Via De Telefoon Kunt Achterhalen
Hoe U De PBX Via De Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De PBX Via De Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De PBX Via De Telefoon Kunt Achterhalen
Video: What is PBX? (2021) 2024, Mei
Anonim

De automatische telefooncentrale (automatische telefooncentrale) is verantwoordelijk voor de ononderbroken werking van de huistelefoon. Bij eventuele communicatieproblemen kan de abonnee contact opnemen met deze organisatie.

Hoe u de PBX via de telefoon kunt achterhalen
Hoe u de PBX via de telefoon kunt achterhalen

Het is nodig

  • - een servicecontract met een telefoonmaatschappij;
  • - betalingsbewijzen voor de telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - telefoonboek;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Zoek een serviceovereenkomst met een bedrijf dat u communicatiediensten levert. Misschien bevat het het nummer van de PBX die u van dienst is, of enkele andere telefoonnummers waarmee u de nodige informatie krijgt.

Stap 2

Bestudeer zorgvuldig de factuur voor de betaling voor het gebruik van de telefoon. De meeste van hen hebben een telefoonnummer waarop u kunt bellen, zodat u verschillende informatie kunt vinden waarin u geïnteresseerd bent, inclusief tot welke automatische telefooncentrale het servicegebied waar u woont behoort.

Stap 3

Bel de hulplijn op 09 of 090 (vanaf een mobiele telefoon). Vraag naar het telefoonnummer van uw serviceprovider. Als u erop terugbelt, geeft u aan bij welk station uw gebied hoort.

Stap 4

Neem contact op met uw buren, misschien weet een van hen het nummer dat u nodig heeft.

Stap 5

Neem contact op met het centrale telegraafkantoor in uw stad. Geef uw huistelefoonnummer op en vraag naar de informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 6

Koop een gedrukte telefoongids en kijk in de rubriek "Communicatie" voor de telefoonnummers van verschillende automatische telefooncentrales in de stad. Bel een van hen en vraag na het geven van uw nummer bij welk station u hoort.

Stap 7

Gebruik het elektronische telefoonboek. Hierin staan de telefoonnummers van de organisaties die u nodig heeft. Het kan bijvoorbeeld de map "DublGis" zijn, waarvan de databases gegevens bevatten over alle grote steden van Rusland. Dit programma werkt ook online en heeft een versie voor installatie op een mobiele telefoon.

Stap 8

Open de officiële website met referentie-informatie voor uw stad. Om dit te doen, typt u gewoon de naam van de nederzetting waarin u woont in de zoekbalk van uw browser. Zoek de secties "Telefonie", "Communicatie", enz. op deze bron. Bel een van de beschikbare telefoons en vraag na het geven van uw nummer om hulp.

Aanbevolen: