Hoe Zet Ik De Printer Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Ik De Printer Aan?
Hoe Zet Ik De Printer Aan?

Video: Hoe Zet Ik De Printer Aan?

Video: Hoe Zet Ik De Printer Aan?
Video: What to do if a printer Won't turn On - 11 Methods 2024, April
Anonim

U heeft een printer aangeschaft. Maar waar begin je met het leren kennen van de langverwachte techniek? Het is niet altijd gemakkelijk om te begrijpen hoe een apparaat werkt. Soms ontstaan er zelfs bij het aanzetten van een nieuwe printer problemen. Gebruik simpele tips, het gaat je zeker lukken!

Hoe zet ik de printer aan?
Hoe zet ik de printer aan?

instructies:

Stap 1

Volg de instructies die bij uw apparaat zijn geleverd. Meestal leggen deze handleidingen de procedure duidelijk en duidelijk uit. Soms zijn er zelfs detailfoto's of foto's. Lees de instructies en zoek de bijbehorende knop op de printer.

Als de instructie om de een of andere reden plotseling ontbreekt of in een onbekende taal is geschreven, probeer dan zelf de aan / uit-knop te vinden. Het bevindt zich meestal aan de voorkant van de printerbehuizing en heeft een onderscheidend, onderscheidend pictogram of de naam "Power". Soms heeft de aan/uit-knop de vorm van een klassieke schakelhendel en bevindt deze zich aan de zijkant of achterkant van de behuizing.

Stap 2

Als u zeker weet dat de knop correct is gedetecteerd, maar de printer nog steeds niet werkt, controleer dan nogmaals of het apparaat is verbonden met het netwerk. Trek de draad van het stopcontact naar het apparaat, controleer alle kabelverbindingen. Zorg ervoor dat het stopcontact werkt en dat er elektriciteit is in de kamer waar u zich bevindt.

Negeer dit advies niet. Misschien bent u gewoon vergeten de overspanningsbeveiliging in te schakelen.

Stap 3

Sommige printermodellen starten alleen op als de inktcartridges correct zijn geïnstalleerd. Controleer aan de hand van de instructies of deze op uw apparaat aanwezig zijn.

Stap 4

Als bovenstaande tips niet helpen, is het apparaat waarschijnlijk defect. In dit geval moet u contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst van de fabrikant van de printer die u hebt gekocht. Als alternatief kunt u de printer in de verpakking doen en uw aankoop terugbrengen naar de winkel, waarbij u de gerezen problemen voorlegt aan de verkoopassistent.

Aanbevolen: