Hoe Zet Je De Vacuüm-koptelefoon Op

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je De Vacuüm-koptelefoon Op
Hoe Zet Je De Vacuüm-koptelefoon Op

Video: Hoe Zet Je De Vacuüm-koptelefoon Op

Video: Hoe Zet Je De Vacuüm-koptelefoon Op
Video: How to remove and put back headphones earpad | SB.Innovations 2024, April
Anonim

Er is veel vraag naar vacuüm-koptelefoons vanwege hun hoge geluidskwaliteit. De vacuümtechnologie waarmee ze zijn ontworpen, minimaliseert het verlies aan geluidskwaliteit. Maar er moet rekening mee worden gehouden dat het niveau van de geluidskwaliteit rechtstreeks afhangt van het juiste gebruik van dergelijke hoofdtelefoons.

Hoe zet je de vacuüm-koptelefoon op
Hoe zet je de vacuüm-koptelefoon op

Het is nodig

  • - vacuüm koptelefoon;
  • - instructie;
  • - een set rubberen sproeiers;
  • - natte doekjes.

instructies:

Stap 1

Lees de instructies voor het gebruik van uw vacuümoordopjes, als deze bij de set zijn geleverd. Daarin kunt u de belangrijkste gebruiksstadia vinden en zien.

Stap 2

Vind de juiste maat pads. Meestal wordt de kit geleverd met ten minste drie paar verschillende hulpstukken. Hierdoor kun je precies die bijlagen kiezen waarmee je comfortabel naar muziek luistert.

Stap 3

Probeer de oordopjes zo te kiezen dat de oortelefoon goed in de gehoorgang past. Kies je voor de kleine oortjes, dan vallen de oordopjes uit of bungelen ze in je oor. Dit zal slecht klinken. Als u te grote oordopjes gebruikt, kunnen uw oren pijn doen door langdurig naar muziek te luisteren. Daarom is het erg belangrijk om de juiste maat van de tips te kiezen.

Stap 4

Bevestig de geselecteerde hulpstukken voorzichtig aan de kunststof basis van de behuizing. Controleer of het rubberen kapje goed op de as van het oorstukje past. Als u het oorstukje niet goed bevestigt, kan het in de gehoorgang achterblijven wanneer u het oorstukje verwijdert. Alleen een arts in een traumacentrum kan het eruit halen.

Stap 5

Pak de bovenkant van de behuizing vast met uw vingers en steek de oortelefoon voorzichtig in uw gehoorgang. Duw hem niet te ver. De hoofdtelefoon moet zo worden gedragen dat er geen ongemak optreedt.

Stap 6

trek aan de draad om de oortelefoon te verwijderen. Trek in geen geval scherp! Als u dit doet, loopt u het risico de draad te breken of de rubberen punt in het oorgat te laten.

Stap 7

Besteed veel aandacht aan de selectie van rubberen tips. Als de afmetingen die bij de koptelefoon zijn geleverd niet bij je passen, ga dan naar de dichtstbijzijnde winkel en koop nieuwe oortjes. Ze worden apart verkocht en zijn niet duur.

Stap 8

Raadpleeg uw zorgverlener als u ongemak ervaart bij het luisteren naar muziek met een vacuümkoptelefoon. Probeer niemand uw hoofdtelefoon te laten gebruiken om de basisregels voor persoonlijke hygiëne in acht te nemen.

Aanbevolen: