Wanneer Wikipad Verschijnt

Wanneer Wikipad Verschijnt
Wanneer Wikipad Verschijnt
Anonim

Wikipad is een Amerikaans bedrijf dat een tabletcomputer maakt. Op de Consumer Electronics Show in Amerika in januari 2012 kondigde het bedrijf de ontwikkeling aan van de Wikipad Android-gamingtablet.

Wanneer Wikipad verschijnt
Wanneer Wikipad verschijnt

Het bedrijf Wikipad toonde een voorbeeld van een tabletcomputer die is ontworpen voor gameliefhebbers. Het punt is dat de tablet zal worden uitgerust met een verwijderbare gamepad, dat wil zeggen een joystick. Dankzij deze manipulator zal Android lijken op een gameconsole. Daarnaast is het de bedoeling dat de tabletcomputer wordt uitgerust met een 3D-scherm en een ingebouwde videocamera van 8 megapixels.

De 10-inch tabletcomputer zal een joystick en knoppen voor games hebben, het apparaat zal worden uitgerust met een 4-core NVIDIA Tegra 3 processor. De ontwikkelaars hebben ook nagedacht over het opslaan van informatie, ze plaatsten 16 GB intern geheugen van de gadget op 1 GB DDR2 RAM. Het gewicht van het spelapparaat is slechts 560 gram en de dikte is ongeveer 9 mm.

In januari 2012 presenteerde het bedrijf een iets andere tabletcomputer op een internationale beurs in Amerika, deze was uitgerust met een 7-inch display. Het prototype had geen gamepad, deze gamepad verscheen tijdens de ontwikkeling van het hoofdmodel. In de zomer van datzelfde jaar sloot Wikipad een overeenkomst met een particulier bedrijf "Gaikai B. V.", een aanbieder van streaming gaming-diensten. Wat levert deze samenwerking op? Bezitters van een Android-gametablet kunnen direct deelnemen aan de game nadat ze het bestand hebben uitgepakt en verbinding hebben gemaakt met het wereldwijde netwerk. Maar nu staat deze zakelijke relatie ter discussie, omdat de Gaikai-gamingservice is gekocht door Sony, de fabrikant van de rivaal van de Android-tablet - de Sony PlayStation Vita-gameconsole.

De ontwikkelaars van Wikipad beloven eind 2012 een tabletcomputer uit te brengen. Het exacte aantal Android-verkopen is momenteel niet bekend. De kosten van een dergelijk apparaat zullen ongeveer $ 200 bedragen, maar deze prijs kan nog worden aangepast.

Aanbevolen: