Een Hd-speler Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Hd-speler Kiezen
Een Hd-speler Kiezen

Video: Een Hd-speler Kiezen

Video: Een Hd-speler Kiezen
Video: Voor Welke Topclub Moet Frenkie De Jong Kiezen? #2: Paris Saint-Germain 2024, April
Anonim

Tegenwoordig biedt de markt voor videoapparatuur een enorme selectie van verschillende modellen hd-spelers, waarvan de prijs varieert van enkele duizenden tot enkele tienduizenden roebel. Om erachter te komen welk model voor u geschikt is, moet u beslissen welke functies u in uw HD-speler wilt zien.

Een hd-speler kiezen
Een hd-speler kiezen

instructies:

Stap 1

De kosten van een hd-speler zijn voornamelijk afhankelijk van de vulling. Dit concept omvat de kracht van de processor en de grootte van het RAM-geheugen dat in de speler is geïnstalleerd, de aanwezigheid van een harde schijf en dvd-station, evenals de aanwezigheid van extra functies, zoals draadloze Wi-Fi.

Stap 2

Als je een HD-speler koopt om alleen video's in normale kwaliteit te bekijken (de geschatte resolutie van dergelijke videobestanden is 640x480 pixels, de grootte is anderhalve gigabyte), dan is bijna elk goedkoop model waarvan de kosten niet hoger zijn dan drie duizend roebel, zal bij je passen. In zo'n hd-speler mag van de extra functies alleen het ingebouwde dvd-station aanwezig zijn, maar je kunt er zeker van zijn dat de speler zijn taak perfect aan zal.

Stap 3

Voor iemand die een hd-speler koopt om video's van hoge kwaliteit te bekijken (in mkv, hd, hd-tv en andere), zal een goedkope speler niet werken: hoogstwaarschijnlijk zijn de mogelijkheden gewoon niet genoeg om hd-video te bekijken, wat, gezien het van zijn zware gewicht (één film kan tot twintig gigabyte wegen), vereist het een krachtige processor om het correct af te spelen. Bovendien is de grootte van de flashdrive waarop u video gaat opnemen misschien gewoon niet genoeg om een Full HD-film op te nemen, dus moet de harde schijf in de hd-speler worden ingebouwd, wat ook de kosten zal verhogen. Daarom zullen de kosten van een HD-speler gericht op het bekijken van video van hoge kwaliteit minstens zeven tot tienduizend roebel bedragen.

Stap 4

De kosten van een hd-speler kunnen aanzienlijk stijgen als deze extra functies heeft: wifi, niet-standaard connectoren voor videocamera's en projectoren, een ingebouwd luidsprekersysteem en andere. Beperk je daarom bij het kopen van een HD-speler tot een set van alleen die functies die je echt nodig hebt.

Stap 5

Vergeet bij het kiezen van een hd-speler niet dat de fabrikant van de hd-speler ook een heel belangrijke rol speelt. Een speler van een onbekend Chinees of Koreaans bedrijf kan bijvoorbeeld enkele duizenden roebels goedkoper zijn dan zijn tegenhanger die bijvoorbeeld door Sony of Samsung is gemaakt, maar de betrouwbaarheid ervan zal veel lager zijn.

Aanbevolen: