Een Digitale Camera Kopen In

Inhoudsopgave:

Een Digitale Camera Kopen In
Een Digitale Camera Kopen In

Video: Een Digitale Camera Kopen In

Video: Een Digitale Camera Kopen In
Video: ULTIMATE 2021 Camera Buying Guide! 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is er een enorm scala aan digitale camera's van verschillende fabrikanten op de markt, ze hebben verschillende technische kenmerken en worden gepresenteerd in een vrij brede prijsklasse. Hieronder staan enkele eenvoudige regels voor het kopen van een camera van een willekeurige fabrikant.

Hoe een digitale camera te kopen?
Hoe een digitale camera te kopen?

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u beslissen over de plaats van aankoop.

In tegenstelling tot winkels die een groot aanbod aan diverse digitale apparatuur in hun assortiment hebben, hebben speciaalzaken een aantal voordelen:

• Meer gekwalificeerde verkopers - adviseurs, • Meer kansen om originele (niet "grijze") apparatuur aan te schaffen, • Hogere kwaliteit van dienstverlening, • Breder assortiment goederen.

Stap 2

Als de verkoper aanbiedt om de camera uit het raam te halen, onder vermelding van het feit dat deze de laatste bij zich is, kun je de aankoop gerust weigeren. Het product uit de vitrine is bedoeld om de mogelijkheden van de techniek te demonstreren, het is niet bekend hoe lang het daar heeft gestaan en hoeveel handen van kopers het al heeft doorgemaakt.

Stap 3

Zodra de verkoper u een pakket met een nieuwe camera brengt, deze inspecteert op stoten, krassen, enz., moet het pakket intact zijn. Jij bent het, niet de verkoper, die de verpakking moet openen, de integriteit van het verpakkingsmateriaal in de doos moet controleren, het moet luchtdicht zijn.

Stap 4

Controleer na het verwijderen van de camera het uiterlijk. Het is vrij eenvoudig om te bepalen of het nieuw is of niet, het mag geen krassen, stof in spleten en vingerafdrukken hebben. Inspecteer de lens, er mogen geen luchtbellen in de lenzen zitten, de lenzen zelf mogen niet bekrast zijn. Ongeacht de fabrikant van de camera, moet deze altijd worden gecontroleerd op functionaliteit.

Stap 5

Controleer de beschikbaarheid van de instructies, deze moet in het Russisch zijn opgesteld, anders kunt u twijfelen aan de oorsprong van de apparatuur, misschien is deze niet bedoeld voor verkoop in Rusland. Controleer de complete set van de camera, dit moet worden aangegeven in de instructies.

Stap 6

Na aanschaf van een camera moet u drie documenten bij de hand hebben:

• Een aankoopbewijs met een levend zegel van de verkoper, het ontvangstbewijs moet aangeven - prijs, model en aankoopdatum, • Kassabon met daarop het aankoopbedrag, • Correct ingevulde eigen garantiekaart die bij de camera wordt geleverd.

Aanbevolen: