Hoe De Camera Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Te Ontgrendelen
Hoe De Camera Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Camera Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Camera Te Ontgrendelen
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, Mei
Anonim

Het kan ondraaglijk jammer zijn wanneer een winnende opname niet kan worden vastgelegd omdat de camera herhaaldelijk de melding geeft dat de microSD-kaart is geblokkeerd. Hoe ontgrendel je de kaart en begin je weer met fotograferen?

Hoe de camera te ontgrendelen
Hoe de camera te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

MicroSD-kaarten hebben een schakelaar voor schrijfvergrendeling. Je vindt het aan de bovenrand van de kaart. Haal de kaart uit de camera. De schakelaar moet naar de bovenste positie worden verplaatst en plaats de kaart vervolgens voorzichtig terug in de camerasleuf. Het komt vaak voor dat bij te scherpe bewegingen de schakelaar op slot wordt gezet. Wees daarom voorzichtig bij het installeren van de kaart.

Stap 2

Als u de informatie die al op de kaart staat niet meer nodig hebt (u hebt deze bijvoorbeeld al naar het pc-geheugen overgebracht), formatteert u de kaart. Sluit de camera via USB aan op uw computer, open "Deze computer" en selecteer "Formatteren". Plaats vervolgens de kaart in de camera.

Stap 3

Als je de informatie die al op de kaart staat nog steeds nodig hebt, koop dan een kaartlezer. Steek de kaart erin en verbind hem via USB met je computer. Met dit apparaat kunt u alle benodigde bestanden uitpakken en overbrengen naar het geheugen van uw computer en pas daarna de kaart formatteren.

Stap 4

Als uw computer of kaartlezer de microSD-kaart "niet ziet" of een bericht weergeeft waarin staat dat formatteren niet mogelijk is, gebruik dan een ontgrendelprogramma. Er zijn veel van dergelijke programma's op internet. Let op: dergelijke programma's mogen niet worden betaald. Als je wordt gevraagd om een betaalde sms te sturen of een bepaald bedrag over te maken naar een rekening of e-wallet, sluit dan deze pagina.

Stap 5

Neem de gebruikershandleiding van uw camera en lees het gedeelte Foutmeldingen (of vergelijkbaar). Meestal is er in de lijst met fouten, de redenen die ze veroorzaken en methoden voor het verwijderen ervan ook "Card Lock" of "Camera Lock".

Stap 6

Als u de microSD-kaartsleuf hebt bewaard, inspecteert u deze zorgvuldig. Sommige fabrikanten geven op de verpakking een wachtwoord aan voor toegang tot de kaart.

Aanbevolen: