Hoe Maak Je TNT

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je TNT
Hoe Maak Je TNT

Video: Hoe Maak Je TNT

Video: Hoe Maak Je TNT
Video: Hoe Maak Je TNT Minecraft 2024, Mei
Anonim

Als uw tv de TNT-zender niet ontvangt, betekent dit niet dat deze in uw regio niet uitzendt op lucht- of kabelnetwerken. De zenderinformatie bevindt zich mogelijk gewoon niet in het geheugen van de tv. Nadat je het opnieuw hebt geconfigureerd, kun je mogelijk nog een dozijn kanalen bekijken, waarvan je de ontvangst niet eens vermoedde.

Hoe maak je TNT
Hoe maak je TNT

instructies:

Stap 1

Doe een aanvraag per e-mail [email protected] om erachter te komen of de TNT-zender in uw regio uitzendt en op welke manier (uitzending, kabelnetwerken of beide)

Stap 2

Raadpleeg de handleiding van uw tv voor informatie over het starten van automatische zenderafstemming. Sluit voordat je dit doet de beste antenne die je hebt op het apparaat aan. Als er een gemeenschapsantenne is, sluit deze dan aan.

Stap 3

Nadat het automatisch afstemmen is voltooid, controleert u of TNT is verschenen tussen de nieuwe kanalen. Bekijk tegelijkertijd welke andere nieuwe kanalen je nu kunt bekijken.

Stap 4

Neem de instructies opnieuw ter hand om te leren hoe u de gedetecteerde kanalen handmatig aan de nummers kunt toewijzen in de volgorde die voor u handig is. Voer deze handeling uit.

Stap 5

Als uw TV de functie heeft om de frequentie handmatig in te voeren, kunt u aan de hand van het bovenstaande nummer de uitzendfrequentie van de TNT-zender in uw regio achterhalen en deze vervolgens handmatig invoeren.

Stap 6

Televisies met smooth, drum of push-button tuning (niet voorzien van afstandsbedieningen) kunnen twee aparte ingangen hebben voor de MV en UHF antennes. Als u probeert af te stemmen op een van deze banden en geen enkel kanaal kunt vinden, probeer dan een tweede antenne aan te sluiten (het bereik waarvoor deze is ontworpen moet overeenkomen met het doel van de aansluiting) of, als de bestaande antenne all-wave is, schakel hem over naar een ander stopcontact. Gebruik een speciale splitter om de noodzaak van frequent wisselen van antenne te elimineren. Het moet ontworpen zijn om een all-wave antenne aan te sluiten op een tv met twee aansluitingen.

Stap 7

Als in uw regio het TNT-kanaal uitzendt in het UHF-bereik en uw tv is ontworpen om alleen in het MW-bereik te ontvangen, installeer dan de UHF-kanaalkiezer daarin (als u niet weet hoe u dit moet doen, vertrouwt u dit werk toe aan de master) of gebruik het voorvoegsel van de P-SK-D-serie …

Stap 8

Bij afwezigheid van zowel terrestrische als kabeluitzendingen van het TNT-kanaal in uw regio, gebruikt u een satellietontvanger die is aangesloten op de Tricolor TV-operator. Het basispakket, dat naast TNT ook de belangrijkste federale tv-zenders omvat, evenals Karusel en Sojoez, wordt voor onbepaalde tijd aangeboden zonder maandelijkse vergoeding. Onthoud echter dat Tricolor TV alleen een licentie heeft om in Rusland uit te zenden en dat het gebruik van ontvangers die buiten Rusland op deze operator zijn aangesloten illegaal is (hoewel het vaak wordt toegepast).

Stap 9

Tot slot, als geen van de bovenstaande ontvangstmethoden bij u past, vindt u een deel van het TNT-kanaal op het officiële portaal op RuTube.

Aanbevolen: