Hoe TNT . In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe TNT . In Te Stellen
Hoe TNT . In Te Stellen

Video: Hoe TNT . In Te Stellen

Video: Hoe TNT . In Te Stellen
Video: TNT TIMER MOD IN LUNAR CLIENT!!! 2024, April
Anonim

Liefhebbers van entertainment, sketchshows, sitcoms en natuurlijk Dom-2 kunnen niet zonder de TNT-zender op hun tv. Voor velen eindigt het leven als TNT plotseling wordt uitgeschakeld of als het met interferentie werkt. Om jezelf en je zenuwen te verzekeren, moet je weten hoe je zelf je favoriete zender kunt afstemmen.

Hoe TNT. in te stellen
Hoe TNT. in te stellen

instructies:

Stap 1

Als u een kabel-tv-abonnee bent, moet u de instructies zorgvuldig lezen, waarin alles in detail is geschreven en, volgens de aanwijzingen, het TNT-kanaal automatisch of handmatig instellen. En als deze opties niet werken, kan de reden in de ontvanger zelf liggen, dus het is beter om de verzendservice te bellen. Ze zullen je ofwel uitleggen wat je moet doen, of ze zullen de wizard naar je huis sturen om de problemen op te lossen.

Stap 2

Dat zou je ook moeten doen als eerder TNT uitstekend was, en dan ineens de ontvangstkwaliteit sterk verslechtert. De verzender zal de kabel- en signaalstroom naar de abonnee moeten controleren.

Stap 3

Als je een losse antenne hebt, maar een zwak TNT-signaal van slechte kwaliteit ontvangt, dan komt dit hoogstwaarschijnlijk door de grote afstand tussen je antenne en de centrale tv-toren of door verschillende soorten interferentie in het signaalpad.

Stap 4

Probeer in dit geval het installatiepunt en de richting van de antenne te wijzigen. Wanneer u zijn positie verandert, kan de antenne geen direct signaal beginnen te ontvangen, maar een gereflecteerd signaal, dat van betere kwaliteit zal zijn, en TNT zal uitstekend voor u weergeven.

Stap 5

Heb je satelliet-tv, kijk dan eens naar de basisinstellingen. Misschien is de zender uitgeschakeld of is de ontvangst verslechterd doordat de basisinstellingen van de ontvangende schotel verloren zijn gegaan.

Stap 6

Vergelijk de indicatoren met de standaard, die er als volgt uitzien: menu "Installatie" (voer de code 0000 in) -> LNB-instelling: uw satellietnaam, lagere frequentie, hogere frequentie. Vergelijk deze instellingen van het ontbrekende kanaal en een van de werkende. Schrijf op waar ze verschillen en stel vervolgens op TNT dezelfde instellingen in als op het werkkanaal.

Stap 7

Het kanaal wordt mogelijk niet meer weergegeven vanwege een software-update. Dan hoef je alleen maar te wachten tot de nieuwe software-installatie is voltooid en kun je weer genieten van je favoriete zender.

Aanbevolen: