Canon Versus Sony: Welke Camera Is Beter?

Inhoudsopgave:

Canon Versus Sony: Welke Camera Is Beter?
Canon Versus Sony: Welke Camera Is Beter?

Video: Canon Versus Sony: Welke Camera Is Beter?

Video: Canon Versus Sony: Welke Camera Is Beter?
Video: Canon против Sony // Что лучше вложения в 2021 году? 2024, Mei
Anonim

Canon of Sony - welke camera te kiezen. Deze vraag wordt vaak niet alleen door beginners gesteld, maar ook door professionals. Deze merken camera's behoren immers tot de meest populaire en meest gebruikte camera's. Om de beste keuze te maken, moet u heel duidelijk begrijpen wat het verschil tussen beide is en wat hun voor- en nadelen zijn,

Canon versus Sony: welke camera is beter?
Canon versus Sony: welke camera is beter?

Canon- en Sony-camera's kunnen zowel digitale point-and-shoot-camera's als DSLR's zijn. In het eerste geval hebben we het over kleine camera's die exclusief zijn ontworpen voor amateurfotografie. In de tweede - over camera's, die worden gebruikt voor verschillende fotografische werkzaamheden.

Houd er rekening mee dat de kwaliteit van moderne camera's van een redelijk hoog niveau is en dat je met een amateurcamera hoogwaardige foto's kunt maken.

Zowel Canon camera's als Sony camera's zijn grofweg in te delen in 3 groepen:

- amateuristisch;

- gevorderde amateur;

- professioneel.

Canon-camera's

Kijk bij het kiezen van een merkcamera van Canon allereerst naar de letters en cijfers die aangeven welk model voor je ligt. Hoe kleiner de cijfers, hoe geavanceerder het model, hoe breder de functionaliteit.

De huidige Canon-camera's, zelfs de camera's in de geavanceerde professionele categorie, zijn krachtig. Ze hebben bijvoorbeeld een roterend touchscreen-display, snelle opnamen in hele series, uitstekende video-opnamen.

Daarnaast heeft Canon een redelijk goede focus. En hierdoor kan de camera zelfs opnamen maken in moeilijke omstandigheden en 's nachts. Wat betreft de videokwaliteit, je moet naar het model kijken. Natuurlijk zullen kleine zeepkisten veel slechter schieten dan semi-professionele amateurcamera's.

Er zijn experts die beweren dat video-opnamen van hoge kwaliteit met Canon alleen kunnen worden verkregen met professionele cameramodellen. Voor amateurs is het mechanisme niet aangepast om met een verhoogde spiegel scherp te stellen.

Sony camera's

Sony camera's hebben ook een grote verscheidenheid aan modellen. Dit zijn kleine camera's die door amateurs worden gebruikt, zeepbakjes met verwijderbare optiek en spiegelreflexcamera's. Elke soort heeft zijn eigen voordelen. Maar over het algemeen onderscheiden ze zich allemaal door de hoge kwaliteit van afbeeldingen, de betrouwbaarheid van het apparaat zelf en de duurzaamheid ervan.

Volgens experts kun je met een Sony-camera elk, zelfs het meest gedurfde creatieve idee tot leven brengen.

Een van de voordelen van Sony's technologie voor hobbyisten is de prijs van camera's. Het is vrij democratisch en toegankelijk voor de meeste kopers.

Sony gebruikt de nieuwste technologieën zoals SmileShutter en verbeterde gezichtsscherpstelling om nog betere foto's te maken en de kans op scheve glimlachen en wazige foto's te verkleinen.

Het is bijna onmogelijk om te bepalen welke van de apparaten - Canon of Sony - beter is. Ze hebben immers dezelfde basisfunctionaliteit: foto- en video-opnamen, timer, rode-ogenverwijdering, enz. Maar elke gebruiker kiest de nuances voor zichzelf. Dus als iemand bijvoorbeeld alleen bezig is met fotografie en geen video nodig heeft, zal het hem niet schelen dat de videokwaliteit van een amateur Canona niet erg goed is.

Voor het grootste deel heeft elk merk zijn eigen fans en zij kiezen de camera op basis van hun eigen voorkeuren, zonder de recensies en meningen van anderen te bestuderen. Het enige dat ze kunnen vergelijken, zijn de technische kenmerken van bepaalde modellen.

Aanbevolen: