Wat Betekent TS, DVDRip, Etc. Kwaliteit?

Wat Betekent TS, DVDRip, Etc. Kwaliteit?
Wat Betekent TS, DVDRip, Etc. Kwaliteit?

Video: Wat Betekent TS, DVDRip, Etc. Kwaliteit?

Video: Wat Betekent TS, DVDRip, Etc. Kwaliteit?
Video: 4000 Essential English Words 1 (2nd Edition) 2024, Mei
Anonim

De meeste mensen kijken graag naar films. En vaak vindt u op internet, wanneer u media downloadt of koopt, verschillende afkortingen (CAMRip, DVD Scr, enz.). Dus wat betekent TS, DVD-Rip, enz.?

Wat betekent TS, DVDRip, etc. kwaliteit?
Wat betekent TS, DVDRip, etc. kwaliteit?

Al deze afkortingen staan voor audio- en videokwaliteit. CAMRip is de eerste en meestal de slechtste. Geluid en video worden opgenomen in de bioscoopzaal. Films van deze kwaliteit verschijnen het snelst na de release van de film. Dit verklaart de lage kwaliteit. Van tijd tot tijd hoor je gelach of stemmen van het publiek op het scherm, er kunnen silhouetten voor het scherm verschijnen, enz.

TS is ook opgenomen op een camera in de bioscoop, maar de zaal is helemaal leeg. De kwaliteit van video en geluid is beter dan die van CAMRip, omdat de apparatuur op een statief is gemonteerd en de audiobegeleiding wordt opgenomen vanaf een aparte ingang, waardoor de mogelijkheid van externe ruis wordt geëlimineerd.

TC wordt vaak verward met TS. De video is gefilmd vanuit de originele film met behulp van speciale apparatuur. De kwaliteit van video en geluid hangt af van de professionaliteit van de gebruikte apparatuur. Bij het bekijken is er echter sprake van een schending van het natuurlijke kleurengamma.

DVDRip, DVD-Screener en HQ DVD - aanduiding van videobestanden waarvan de inhoud van de originele dvd-schijf wordt verwijderd en verwerkt. Het beeld wordt uitgelijnd, ruis verwijderd. Over het algemeen is de kwaliteit redelijk goed, zelfs bij kleine volumes (600 MB - 1,5 GB).

TVRip is een andere kwaliteit. De video is opgenomen van een televisiesignaal. Tegenwoordig is materiaal van deze kwaliteit zeldzaam, voornamelijk op cassettemedia. Als je er een kopie van maakt, krijg je SCR. Een afbeelding van deze kwaliteit wordt beschadigd door watermerken en verdonkering.

Aanbevolen: