Wat Betekent Het "dit Type Communicatie Is Niet Beschikbaar Voor De Abonnee"

Wat Betekent Het "dit Type Communicatie Is Niet Beschikbaar Voor De Abonnee"
Wat Betekent Het "dit Type Communicatie Is Niet Beschikbaar Voor De Abonnee"

Video: Wat Betekent Het "dit Type Communicatie Is Niet Beschikbaar Voor De Abonnee"

Video: Wat Betekent Het
Video: Stay Connect-It webinar 'Communicatie' 2024, April
Anonim

Soms hoort u bij het kiezen van een mobiel telefoonnummer, in plaats van piepjes, de zin van het antwoordapparaat: "Dit type communicatie is niet beschikbaar voor de abonnee." Wat houdt dit in en is het in dit geval mogelijk om contact op te nemen met de persoon die u zoekt?

Wat betekent het "dit type communicatie is niet beschikbaar voor de abonnee"
Wat betekent het "dit type communicatie is niet beschikbaar voor de abonnee"

Het eerste dat u moet weten, is dat in de zin "Dit type communicatie is niet beschikbaar voor de abonnee" het woord "abonnee" niet u betekent, maar degene die u belt. Met je telefoon is hoogstwaarschijnlijk alles in orde, anders had je het bericht gehoord dat "er niet genoeg geld op je rekening staat …".

In de meeste gevallen betekent het antwoordapparaat "Dit type communicatie is niet beschikbaar voor de abonnee" dat de persoon die u belt niet genoeg saldo op de rekening heeft om de oproep te ontvangen. Dit gebeurt vaak in gevallen waarin een persoon aan het roamen is (voor inkomende oproepen wordt in dergelijke gevallen een vergoeding in rekening gebracht) en het saldo op zijn nummer bijna nul is. Als u vermoedt dat uw potentiële gesprekspartner op reis is, kunt u hem een sms sturen. Het ontvangen van inkomende berichten in roaming is meestal gratis en het is mogelijk dat ze u kunnen antwoorden - vaak kunt u met een klein bedrag op de rekening nog steeds korte berichten verzenden. Meestal is een bericht over het niet beschikbaar zijn van dit type communicatie voor een abonnee te horen als u MTS-abonnees belt.

Het ontvangen van inkomende berichten is ook niet beschikbaar voor de abonnee als uw gesprekspartner "in het rood" staat - en de periode waarin het saldo moest worden aangevuld al is verstreken (of de "min" te lang is). In dit geval blokkeren operators tijdelijk abonnees en is het ontvangen van inkomende oproepen voor hen niet meer beschikbaar. Na het aanvullen van het saldo op de rekening vindt de ontgrendeling automatisch plaats. Daarom, als u dringend met een persoon moet praten en u bent bereid ervoor te betalen, kunt u zijn telefoonrekening zelfstandig aanvullen. Het is waar dat als uw gesprekspartner een tarief heeft met maandelijkse abonnementskosten en hij vergat dit op tijd te betalen, alleen volledige betaling van de rekening kan helpen.

Het bericht "Dit type communicatie is niet beschikbaar voor de abonnee" is te horen in gevallen waarin de eigenaar van de simkaart zelf vrijwillig zijn nummer tijdelijk heeft geblokkeerd of inkomende oproepen ontvangt. Dit gebeurt soms tijdens lange reizen naar het buitenland (om te besparen op roamingkosten of om geen maandelijkse vergoeding te betalen voor de afwezigheid), maar ook bij verlies of diefstal van de telefoon. In dit geval is het hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk om contact op te nemen met uw gesprekspartner op dit nummer totdat hij besluit de telefoon te ontgrendelen.

En de laatste reden waarom u in plaats van piepjes een antwoordapparaat kunt horen, is een storing van de mobiele operator. Ze zijn meestal van korte duur. Bel in dat geval over een paar minuten nog een keer - en misschien kunt u praten.

Aanbevolen: