Hoe Ondertitels In KMP-speler Te Verwijderen

Hoe Ondertitels In KMP-speler Te Verwijderen
Hoe Ondertitels In KMP-speler Te Verwijderen

Video: Hoe Ondertitels In KMP-speler Te Verwijderen

Video: Hoe Ondertitels In KMP-speler Te Verwijderen
Video: how to turn on nd off subtitles in kmplayer easily 2024, April
Anonim

Momenteel, de ontwikkeling van technologie, besteden steeds meer mensen hun vrije tijd aan het kijken naar films van goede kwaliteit. Maar soms, voor filmliefhebbers, ontstaat het probleem van ondertitelruis bij het afspelen van een afbeelding. Een paar eenvoudige manipulaties kunnen het probleem echter oplossen.

Hoe ondertitels in KMP-speler te verwijderen
Hoe ondertitels in KMP-speler te verwijderen

Bijna elke gebruiker van een pc heeft de beroemde KMP-speler - een speler waarmee je veel verschillende videoformaten kunt afspelen. Dit programma is heel gemakkelijk te gebruiken en daarom is het zo geliefd bij filmfans. Naast andere kenmerken van de KMP-speler, is het vooral de moeite waard om aandacht te besteden aan de functie voor het dempen van ondertitels.

Slechts een select aantal kijkt graag films in hun oorspronkelijke taal met Russische ondertiteling. De meesten proberen films te zoeken die geen ondertiteling hebben. Maar soms is het moeilijk om een afbeelding van goede kwaliteit te vinden zonder opdringerige lijnen onder de tekst. In KMP-speler kunnen ondertitels op verschillende manieren worden verwijderd, die allemaal vrij eenvoudig en toegankelijk zijn voor bijna elke pc-gebruiker.

Dus de eerste manier om ondertitels in de KMP-speler uit te schakelen: je moet op de alt + X-toetsen drukken. Om de lijn weer aan te zetten, moet u opnieuw op dezelfde toetsen drukken. In dit geval kan de gebruiker eenvoudig de grootte van de ondertitels wijzigen: alt + F1 (verhoog het lettertype van de ondertitel), alt + F2 (verklein het lettertype).

Een andere manier om ondertitels in KMP-speler uit te schakelen is als volgt. U moet met de rechtermuisknop op het scherm klikken, "instellingen" selecteren in het pop-upvenster en vervolgens "ondertitels". Schakel vervolgens het selectievakje "ondertitels weergeven" uit.

Er is een andere manier om ondertitels in de KMP-speler te verwijderen. U kunt het spelerinstellingenmenu openen door op de F2-toets te drukken, vervolgens - "filters" en een vinkje te plaatsen voor "de ondertiteldownloader uitschakelen".

U moet ook weten dat soms ondertitels worden "genaaid", waardoor de afbeelding zelf wordt gevormd. In dit geval is het onmogelijk om ondertitels te verwijderen met behulp van de bovenstaande methoden.

Aanbevolen: