Ondertitels Aan Films Toevoegen

Inhoudsopgave:

Ondertitels Aan Films Toevoegen
Ondertitels Aan Films Toevoegen

Video: Ondertitels Aan Films Toevoegen

Video: Ondertitels Aan Films Toevoegen
Video: Clickx 231 - Ondertitels toevoegen aan films 2024, April
Anonim

Je hoeft geen filmkenner te zijn om met plezier naar buitenlandse films te kijken. Als je de taal van de film echter niet machtig bent, zul je bij het kijken gebruik moeten maken van ondertitels. Het is eenvoudig genoeg om ze aan uw films toe te voegen.

Ondertitels aan films toevoegen
Ondertitels aan films toevoegen

Noodzakelijk

VSFilter- en VirtualDub-programma's

instructies:

Stap 1

Er zijn twee soorten ondertitels - intern en extern. Een externe ondertitel is een bestand waarin voor elke ondertitel die op het scherm wordt weergegeven, het tijdstip van verschijnen en verdwijnen wordt aangegeven. Als je geen ondertitels nodig hebt, kun je deze uitschakelen in de instellingen van de mediaspeler. Interne ondertitels zijn permanent in de video ingebed en worden permanent weergegeven. Het is onmogelijk om ze uit te schakelen.

Stap 2

Bij het toevoegen van ondertitels maakt het formaat van je video niet uit. Er zijn een groot aantal ondertitelingssites op internet, als u geen ondertitels voor de gewenste film heeft, download ze dan van een vergelijkbare site. Na het downloaden van het ondertitelbestand, verplaats het naar de filmmap en hernoem het zodat de filmnaam en de ondertitelnaam overeenkomen. Daarna zullen de ondertitels automatisch meespelen met de video. Het kan voorkomen dat de tekst en video niet synchroon lopen. Om dit probleem op te lossen, downloadt u een bewerkingsprogramma zoals Jubler. Gebruik het om de tijd aan te passen wanneer een bepaalde zin op het scherm verschijnt. Het programma is gemakkelijk te gebruiken en heeft een redelijk intuïtieve interface. Maar het bewerken kan veel tijd kosten. de procedure voor het aanpassen van de zin is nogal omslachtig.

Stap 3

Als u ondertitels in een video wilt insluiten, in plaats van als een apart bestand, kan een combinatie van VirtualDub en VSFilter u helpen. Download de programma's (ze zullen niet moeilijk te vinden zijn) en installeer ze. Open de programmamap VSFilter, zoek het bestand VSFilter.dll erin en kopieer het naar de map WindowsSystem32. Klik vervolgens op "Start" en selecteer "Uitvoeren". Voer in een klein venster dat wordt geopend de opdracht regsvr32 VSfilter.dll in. Met deze stappen hebt u VSFilter in VirtualDub ingebouwd Open vervolgens de programmamap van VSFilter en zoek de Release-map erin. Hernoem het bestand VSFilter.dll naar textsub.vdf. Nu kunt u het resulterende bestand gebruiken als een plug-in voor het overlappen van ondertitels in uw video. Om dit te doen, start u het VirtualDub-programma, opent u het TextSub-filter, selecteert u de ondertitels die u wilt insluiten en klikt u op OK.

Aanbevolen: