Een Dvd-rw Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Dvd-rw Kiezen
Een Dvd-rw Kiezen

Video: Een Dvd-rw Kiezen

Video: Een Dvd-rw Kiezen
Video: Оптический привод CD/DVD-RW внешний USB 3.0 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een dvd-rw-station voor uw pc is niet zo eenvoudig: de kosten en de fabrikant zijn in dit geval niet de bepalende criteria. En allereerst hangt uw keuze af van het doel waarvoor u de schijf koopt.

Een dvd-rw kiezen
Een dvd-rw kiezen

instructies:

Stap 1

Als betrouwbaarheid en duurzaamheid uw belangrijkste criteria zijn, aarzel dan niet om een dvd-rw-station van NEC te nemen. De schijven die door dit bedrijf worden vervaardigd, zijn het meest duurzaam en behoren tegelijkertijd niet tot de categorie "duur".

Dvd-rw-drives van SONY, Lite-On en ASUS staan ook bekend om hun betrouwbaarheid.

Stap 2

Wat betreft het aantal leesbare formaten en het lezen van beschadigde schijven, lopen ASUS dvd-rw-stations voorop: als u een station van deze fabrikant kiest, kunt u er zeker van zijn dat de kans om zelfs de meest bekraste en versleten schijf te lezen aanzienlijk toenemen.

Stap 3

Laagste geluidsniveau voor LG- en Pioneer-schijven. Ook DVD-RW's van deze bedrijven onderscheiden zich door een goede lees- en schrijfsnelheid. Volgens onderzoek zijn sommige LG-schijven echter niet duurzaam: de kans bestaat dat je schijf direct na het einde van de garantieperiode kapot gaat.

Stap 4

Opnamesnelheid en kwaliteit zijn de beste in Plextor-, SONY-, Toshiba- en Nec-schijven. Om de hoogste opnamekwaliteit te bereiken, selecteren Plextor-drives bijvoorbeeld elke keer dat een schijf wordt gebrand, hun eigen opnamestrategie, passen ze zich aan "aan de schijf" aan en controleren voordat ze aan het werk gaan de kwaliteit van lege schijven. Maar als u vooral geïnteresseerd bent in lezen, kunt u beter geen Nec dvd-rw-drives kopen (dit is niet hun "sterke punt").

Aanbevolen: