Een Draagbare Dvd Kiezen Portable

Inhoudsopgave:

Een Draagbare Dvd Kiezen Portable
Een Draagbare Dvd Kiezen Portable

Video: Een Draagbare Dvd Kiezen Portable

Video: Een Draagbare Dvd Kiezen Portable
Video: ✅ Best Portable DVD Player 2021 [ Buyer's Guide ] 2024, April
Anonim

Technische apparaten komen snel ons leven binnen en na verloop van tijd wordt het bijna onmogelijk om het gebruik ervan te verlaten. Een dergelijk apparaat is een draagbare dvd-speler. Hoe snel hij een deel van je leven wordt, hangt af van zijn juiste keuze.

Een draagbare dvd kiezen Portable
Een draagbare dvd kiezen Portable

instructies:

Stap 1

Om de juiste dvd-speler te kiezen, moet u alle belangrijke functies afzonderlijk bekijken. Deze omvatten schermgrootte, resolutie en helderheid, kijkhoek, geluid, vermogen, ondersteunde formaten en opties.

Stap 2

De schermgrootte van een draagbare speler beïnvloedt zowel de afmetingen van het apparaat zelf als de prijs ervan. Meestal is een scherm van 7-8 inch voldoende voor het comfortabel bekijken van films en foto's. Als een groot scherm belangrijk voor je is, kies dan voor modellen met een groter formaat. De meeste spelers zijn uitgerust met een roterend scherm, wat erg handig blijkt te zijn bij gebruik in een auto.

Stap 3

Resolutie speelt een belangrijke rol. Als de kwaliteit van het uitgevoerde beeld belangrijk voor je is, kies dan een dvd-speler met een hogere resolutie. Normaal gesproken heeft een 8-inch scherm een resolutie van 800x480 pixels. De helderheid van het scherm is net zo belangrijk. Hoe hoger deze eigenschap, hoe beter het beeld bij fel licht zal zijn.

Stap 4

De kijkhoek is van invloed op hoe goed het beeld wordt gezien vanaf de zijkant. Als je hem in een auto gaat gebruiken of er niet alleen uitziet, kies dan het model waarin de kijkhoek groot zal zijn.

Stap 5

Geluid speelt een belangrijke rol bij comfortabel kijken. Het is de moeite waard om te weten dat bijna alle spelers, zelfs in een omgeving met gemiddeld lawaai, al moeilijk te horen zijn. Daarom zal hoogstwaarschijnlijk een koptelefoon nodig zijn. Sommige modellen zijn uitgerust met twee hoofdtelefoonaansluitingen - dit is handig als u de speler vaak samen gebruikt. Onderweg kan de speler ook worden aangesloten op het autoradiosysteem, indien de benodigde connectoren aanwezig zijn.

Stap 6

Voeding is ook een van de belangrijkste kenmerken. Verschillende modellen draagbare spelers laten verschillende waarden zien, maar een goede batterijduur wordt gemiddeld beschouwd als 5-6 uur. Naast de eigen batterij kunnen de spelers ook werken vanuit de sigarettenaansteker van de auto.

Stap 7

Een andere functie is ondersteuning voor verschillende audio- en videoformaten. Hoe meer van hen de dvd-speler ondersteunt, hoe beter. Sommige modellen zijn ook uitgerust met een USB-ingang en ondersteuning voor populaire geheugenkaarten.

Aanbevolen: