Uw Telefoon Bijwerken Via Internet

Inhoudsopgave:

Uw Telefoon Bijwerken Via Internet
Uw Telefoon Bijwerken Via Internet

Video: Uw Telefoon Bijwerken Via Internet

Video: Uw Telefoon Bijwerken Via Internet
Video: How to update IPhones without wifi IOS 14 2024, Mei
Anonim

Veel fabrikanten van mobiele telefoons brengen regelmatig nieuwe firmwareversies uit voor deze apparaten. Het bijwerken van de firmware van de telefoon is bedoeld om de geïdentificeerde problemen in de werking te corrigeren.

Uw telefoon bijwerken via internet
Uw telefoon bijwerken via internet

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Nokia-software-updater;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Gebruik Nokia Software Updater om de firmware van mobiele telefoons van Nokia bij te werken. Ten eerste downloadt het de firmware rechtstreeks van de officiële server van het bedrijf, en ten tweede wordt een mislukte firmware gelijkgesteld aan een garantiegeval.

Stap 2

Download dit hulpprogramma van www.nokia.com/en-us. Installeer deze applicatie op uw computer. Bereid uw mobiele telefoon voor op de firmware-updateprocedure. Kopieer alle benodigde gegevens uit het telefoongeheugen.

Stap 3

Laad de batterij van uw mobiele apparaat op tot 60-100%. Verwijder de simkaart niet uit uw telefoon. Download de vereiste firmwareversie van de bovenstaande site. Als je een.exe-bestand hebt gedownload, voer het dan uit en pak de bestanden uit in een lege map op je computer. Zoek naar de directory Producten op uw computer. Kopieer de uitgepakte bestanden erin.

Stap 4

Verbind uw mobiele telefoon met uw computer. Gebruik hiervoor een USB-kabel van het juiste formaat. Selecteer PC Suite in het telefoonmenu. Dit is nodig om toegang te krijgen tot het geheugen van het apparaat.

Stap 5

Start Nokia Software Updater. Klik op de knop "Start" en wacht op de definitie van het type mobiel apparaat. Klik op de knop Volgende en wacht tot het zoeken naar overeenkomende bestanden is voltooid. Wanneer een bericht verschijnt dat er een nieuwe versie van de firmware beschikbaar is, klikt u op de knop Update.

Stap 6

Schakel uw telefoon niet uit en koppel de USB-kabel niet los tijdens het bestandsupdateproces. Zorg ervoor dat u uw computer met internet verbindt.

Stap 7

Download de firmwarebestanden niet zelf, tenzij dat nodig is. In dit geval downloadt het hulpprogramma automatisch de vereiste gegevens van de server. Het nadeel is dat als tijdens dit proces de internetverbinding wordt verbroken, u uw mobiele telefoon naar een servicecentrum moet brengen om de bedrijfsparameters te herstellen.

Aanbevolen: