Hoe De Tv-servicemodus Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tv-servicemodus Te Openen
Hoe De Tv-servicemodus Te Openen

Video: Hoe De Tv-servicemodus Te Openen

Video: Hoe De Tv-servicemodus Te Openen
Video: How To Enter LG TV Service Menu Code || LG TV Secret Menu Code || LED TV Hard Reset Easy Method 2024, Maart
Anonim

Moderne tv's hebben een ingebouwde servicemodus voor het aanpassen van beeldparameters. In de servicemodus kunt u ook de tv diagnosticeren. Onthoud de huidige instellingen voordat u wijzigingen aanbrengt.

Hoe de tv-servicemodus te openen
Hoe de tv-servicemodus te openen

instructies:

Stap 1

Onjuiste parameterinstellingen kunnen leiden tot verlies van videosignaal, dus het algoritme voor het openen van de servicemodus is niet eenvoudig. Ontdek uw tv-model. Deze alfanumerieke code vindt u zowel op de tv zelf als op de verpakking van het apparaat of in de bijbehorende documentatie. Bekijk zorgvuldig alle documenten die bij de TV zijn geleverd. Voor elk tv-model is het algoritme van acties anders.

Stap 2

Ga naar de zoekmachine en voer uw tv-model in en de woorden "servicemodus". Servicesites zoals https://master-tv.com/article/servise/ bieden een reeks stappen voor bijna alle gangbare tv-modellen. Het is ook vermeldenswaard dat er een groot aantal verschillende video-instructies op internet zijn waarmee u de instellingen van tv's kunt aanpassen.

Stap 3

Zoek uw apparaatmodel in de alfabetische lijst. Herhaal deze reeks stappen precies om de servicemodus voor het instellen van de tv te starten. Dus voor Samsung TV-modellen CS-721 en CS-723 moet u achtereenvolgens op de knoppen op de afstandsbediening drukken Picture Off, Sleep, P. Std, Mute, Picture On. De afstandsbediening kan een knop hebben met de naam Menu of iets dergelijks. Kijk goed naar de knoppen op de afstandsbediening en lees de instructies.

Stap 4

Pas de tv-instellingen aan. Verlaat de servicemodus met de methode die voor uw model is voorzien. Meestal moet u hiervoor op de knop drukken om de tv uit te schakelen. Het kan de moeite waard zijn om contact op te nemen met een specialist om uw tv te finetunen. Het servicecentrum helpt u bij het herstellen van de vorige instellingen als deze onjuist zijn gewijzigd en past het beeld ook aan uw wensen aan.

Aanbevolen: