Hoe De Openbox-emulator Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Openbox-emulator Te Openen
Hoe De Openbox-emulator Te Openen

Video: Hoe De Openbox-emulator Te Openen

Video: Hoe De Openbox-emulator Te Openen
Video: OPENBOX S3 MICRO HD: прошивка,настройка с нуля, ввод BISS ключей 2024, April
Anonim

Een satellietontvanger is nodig om een digitaal signaal dat van een schotelantenne wordt ontvangen om te zetten in een laagfrequent signaal dat begrijpelijk is voor een gewone tv. Om toegang te krijgen tot de kanalen, moet u inloggen op de ontvangeremulator.

Hoe de Openbox-emulator te openen
Hoe de Openbox-emulator te openen

Het is nodig

Openbox-ontvanger

instructies:

Stap 1

Sluit de ontvanger aan op de antenne en de tv-ingang. Zet hem aan en gebruik de afstandsbediening om naar het menu te gaan. Om de Openbox-emulator te openen, moet u op de toetscombinaties drukken, die afhankelijk zijn van het specifieke model van de ontvanger. Houd er rekening mee dat deze combinaties alleen werken als de firmware van de ontvanger de emulator ondersteunt.

Stap 2

Log in op de emulator van de ontvanger F 100. Ga hiervoor naar het menu, gebruik de afstandsbediening, kies de combinatie van nummers 19370 en vervolgens 2486. Voer dezelfde acties uit voor de Openbox-ontvanger versies x6 * 0, 210CI, 8100CI. Als u een ontvanger hebt van het merk OpenBOX F-300FTA, X800 UniCAM of X820 UniCAM + 2CI, drukt u op de "Menu"-knop en kiest u achtereenvolgens de nummers 1117, selecteert u het item "Emulator" in het menu dat op het scherm verschijnt. Gebruik de toetsen om de positie "Aan" in te stellen.

Stap 3

Activeer de emulator in de Openbox-ontvanger versies X300, 5 * 0, x 8 * 0. Ga hiervoor naar het menu en gebruik vervolgens de knoppen op de afstandsbediening om de toetsencombinatie 1117 in te voeren. Om de emulator Openbox x7 * 0 (X730, X750, X770) te activeren, ga naar een willekeurig kanaal, druk op de afstandsbediening op de toets "Menu" en kies vervolgens de combinatietoetsen 8282.

Stap 4

Log in op de emulator van de volgende merken Openbox-ontvangers: AF1700, AF8100CI, F100, F210CI, X600, X620. Om dit te doen, drukt u op de knop "Menu" en kiest u vervolgens op de afstandsbediening de cijfercombinatie 19870. Wacht tot het kader op het scherm verschijnt. Voer daarin de nummers 2486 in.

Stap 5

Selecteer vervolgens "Spellen". Dit is waar de emulator zich bevindt. Als je een Openbox F-100FTA-ontvanger hebt. H, ga naar het menu, klik op de optie "Games". Kies vervolgens met de afstandsbediening 9999. Nadat u de emulator hebt ingevoerd, kunt u de kanaaltoetsen invoeren. Houd er rekening mee dat er in deze ontvanger slechts zes sleutelparen hoeven te worden ingevoerd. Als er acht paar getallen in de sleutel zitten, voer dan alles in behalve het vierde en achtste paar.

Aanbevolen: