Hoe Mms-bericht Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms-bericht Te Openen
Hoe Mms-bericht Te Openen

Video: Hoe Mms-bericht Te Openen

Video: Hoe Mms-bericht Te Openen
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, April
Anonim

Tegenwoordig bestrijkt het mobiele netwerk uitgestrekte gebieden. En het aantal gebruikers op deze netwerken wordt elke dag meer en meer. De gebruikelijke sms-berichten zijn vervangen door MMS, waardoor de mogelijkheden van sms meerdere keren worden uitgebreid. Niet iedereen weet echter hoe deze berichten moeten worden verzonden en, belangrijker nog, hoe ze moeten worden geopend.

Hoe mms-bericht te openen
Hoe mms-bericht te openen

Het is nodig

Mobiele telefoon, simkaart van een mobiele provider, initiële instellingen, basis telefoonbezit en de wens om te leren hoe MMS-multimediaberichten te openen

instructies:

Stap 1

Pak uw mobiele telefoon en controleer of de GPRSEDGE-functie is ingeschakeld. Om er zeker van te zijn dat deze functie werkt, opent u gewoon het bureaublad van de telefoon en kijkt u of er een "G"- of "E"-pictogram in de bovenste regel staat. Als deze aanwezig is, is uw apparaat in dit bereik klaar voor gebruik. Zo niet, dan moet je hier "zweten". Helaas is het onmogelijk om alle combinaties van installatie-instellingen in het formaat van één klein artikel te geven, omdat ze afhankelijk zijn van het gebruikte telefoonmodel. De uitweg is eenvoudig: bel de telefoniste en vraag ons de MMC-instellingen van uw mobiele telefoon te sturen.

Stap 2

Doe alles zoals aangegeven in de bovenstaande paragraaf en als de instellingen met succes zijn geaccepteerd op uw mobiele telefoon, moet u deze openen en installatie selecteren. Deze actie duurt enkele seconden, maar daarna worden de daadwerkelijke instellingen op uw apparaat opgeslagen en kunt u in theorie vrij ontvangen MMS-berichten openen. Daarna is het raadzaam om het mobiele apparaat opnieuw op te starten en de batterij er een halve minuut uit te halen. Zet het vervolgens terug naar uw mobiele telefoon en schakel het weer in.

Stap 3

Om er zeker van te zijn dat de MMS-functie werkt, neemt u een tweede telefoon en stuurt u de MMS ervan naar uw mobiele apparaat. Wanneer het bericht binnenkomt, wordt het weergegeven in de map met sms-berichten. U kunt het op dezelfde manier openen als werken met sms-berichten.

Aanbevolen: